• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremaju li se drastične rokade u Borcu: Jagodić sportski direktor, Lalatović želja na mjestu trenera?!

Autor Dragan Šutvić

Ovo su posljednje informacije

 Nenad Lalatović mogući trener FK Borac Izvor: MN PRESS

Vlado Jagodić, trenutni trener fudbalera Borca, vrlo brzo bi mogao da završi svoj peti mandat u banjalučkom klubu.

Naime, prema pisanju "Glasa Srpske", dosadašnji šef stručnog štaba tima iz Platonove ulice blizu je završetka misije koja traje od marta ove godine, a prvi "pik" čelnika crveno-plavih je – sadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović!

Možda će vas zanimati

Rođeni Beograđanin je tokom jeseni postao najuspješniji trener u istoriji Novosađana, a ove godine je sa klubom iz "srpske Atine" osvojio Kup Srbije, vrativši tim sa "Karađorđa" na evropsku scenu nakon dvije sezone odsustva.

Lalatović trenutno obavlja drugi mandat na klupi Vojvodine, ali isti obiluje problemima u klubu, prije svega finansijske prirode, o čemu je nekadašnji defanzivac beogradske Crvene zvezde govorio i u medijima.

Ukoliko bi, zbog toga, odlučio da napusti posao koji obavlja od prvog juna 2019. godine, vrata Borca su mu, tvrdi "Glas Srpske", širom otvorena.

"Promjena na klupi je vrlo izvjesna, ali bi Jagodić bio prekomandovan na mjesto sportskog direktora, koga sada Borac nema. Sve ide u pravcu da na Gradski stadionu dođe Lalatović, koji je iskusno trenersko ime. Međutim, srpski stručnjak ima ugovor sa Novosađanima do ljeta 2021. godine, ali sve što se posljednjih dana dešava u novosadskom Superligašu navodi na činjenicu da bi on veoma brzo mogao napustiti stadion 'Karađorđe' i onda bi mu vrata dolaska na Gradski stadion bila otvorena. Ukoliko sam ne ode iz Vojvodine, Borac sa njim neće ni kontaktirati, jer su Borac i Vojvodina bratski klubovi", navodi današnje izdanje banjalučkog lista.

Nije, navodi ovaj list, Lalatović jedini o kojem rukovodstvo kluba razmišlja. Spominju se još dva bivša trenera Borca – Vule Trivunović i Darko Vojvodić.

"Ni ovo ne bi bilo loše rješenje, jer su obojica ostavila dobar trag kao treneri, a i po volji su navijačima. Uz sve to u prethodnim mandatima možda je prema njima dvojici učinjena i nepravda. Trivunović je doveo Borac na prag Premijer lige pa je potom smijenjen. Vojvodić je prvo obezbijedio opstanak u eliti pa je onda Borac administrativnim putem izbačen iz Premijer lige, da bi potom sa 'crveno-plavima' bio najbolji u Prvoj ligi Srpske, a onda je otišao. Čak se pominje mogućnost da njih dvojica rade i u tandemu, ali je pitanje koliko je to izvodivo."

Spisak potencijalnih trenera zaključuju još jedan ex-strateg Borca, Dragan Jović, koji je 2013. godine, krajnje neočekivano, sa tadašnjom ekipom Borca osvojio jesenju titulu, te sadašnji komandant Mladosti iz Doboja kod Kaknja Nemanja Miljanović, koji je od avgusta u klubu sa MGM Farm Arene.

Pripreme Borca počeće 10. januara, za kad je zakazana prozivka

Ko će je obaviti – pokazaće naredni dani...

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NE VOLIM ŠLIHTARE I NARKOMANE

Iskreno se nadam da ovaj nikad neće imati ništa s našim klubom.

DOPING TEST ZA TRENERE

Kao veliki navijač Borca se nadam da nam ovaj neće biti trener.

Brko

Sa Lalatom iskorak u dobrom pravcu

Podrška Lalatoviću

Dovesti Lalatovića i vratiti navijače, totalno ludilo u najavi

Borik

@Podrška Lalatoviću Vratiti navijače ali ne dovoditi Lalatovića.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC