• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni od 1. januara mogu da idu "za džabe": Sprema se vruće ljeto 2021 - klubove biraju Mesi, Aguero, Ozil, Ramos...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mogla bi naredna godina da bude vrlo zanimljiva i iz ovog aspekta.

 Fudbaleri kojima ističe ugovor 2021 Mesi, Aguero, Ramos Izvor: YouTube/TalkFCB/Sky Sports Football/Instagram/sergioramos/Printscreen

Ostala su još dva dana do 1. januara 2021. godine, a svi znamo šta to znači - početak prelaznog roka u fudbalu, ali i još jednu, za neke i važniju stvar:

Ulazak mnogih sjajnih fudbalera u poslednjih šest mjeseci ugovora, samim tim i njihovu mogućnost da bez obeštećenja napuste svoje klubove.

Možda će vas zanimati

 A ta lista ove godine je, čini se, bolja nego prethodnih!

Svi igrači kojima ugovori ističu 30. juna 2021. godine od prvog dana u novoj godini moći će da bez odobrenja kluba pregovaraju i razgovaraju, pa i potpisuju predugovore sa svojim narednim klubovima. I ima zaista sjajnih imena da se "proberu"!

Britanski "Skaj Sports" izdvojio je 20 igrača kojima ugovor ističe na ljeto 2021.

Prvi na listi je Lionel Mesi, koji poslije mnogo problema u Barseloni sigurno ne isključuje odlazak iz kluba poslije više od dve decenije provedene na "Nou Kampu". Argentinac i dalje razmatra šta mu je činiti, a imajući u vidu kakva je haotična situacija u Barseloni - ništa nije nemoguće.

Njegov kum Serhio Aguero bi takođe mogao da napusti Mančester siti, gdje nije baš stalno u prvom planu Pepa Gvardiole, dok će se i Arsenal napokon "ratosiljati" Mesuta Ozila i njegove ogromne plate.

Nijemac će sigurno napustiti "tobdžije", a ostaje da se vidi da li će tako biti i sa Davidom Alabom, defanzivcem Bajern Minhena koji je prethodnog ljeta propustio priliku da produži ugovor sa šampionom Evrope zbog nesuglasica sa klubom.

Među igračima koji bi mogli da mijenjaju sredine su i Memfis Depaj, Žoržinjo Vajnaldum, Anhel di Marija, Olivije Žiru, kao i Milanov dvojac igrača - Hakan Čalhanoglu i Đanluiđi Donaruma. Serhiju Ramosu ističe ugovor sa Real Madridom, ali bi španski defanzivac ipak mogao da bude bliži potpisivanju novog...

Mančester siti bi mogao da ostane bez talentovanog štopera Erika Garsije, dok bi nove klubove trebalo da potraže i Džesi Lingard, Škodran Mustafi, Džerom Boateng...

Izvor: Sky Sports/Printscreen

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC