• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobio je ime po Divcu, a u februaru napada Zvezdu? Fudbaler Liverpula blizu selidbe u Milan!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Moraju da odustanu od Luke Jovića i da nađu drugo rešenje.

 crvena-zvezda-mila-liverpul-liga-evrope-divok-oridji-transfer-prelazni-rok-pojacanje Izvor: MN PRESS

Činilo se u jednom trenutku da je pozajmica Luke Jovića u Milan gotova stvar, a zatim je sve puklo, čim su počeli pregovori. Italijani su morali da se okrenu drugim rešenjima.

Možda će vas zanimati

Engleski mediji prenose da je potraga uspešno završena i da će trenutnog lidera Serije A pojačati čovek koji je ime dobio po Divcu!

Vlade? Ne! Divok Oriđi, povremeni reprezentativac Belgije i dugogodišnji član Liverpula želja je italijanskog tima za nastavak sezone. Naravno, nije samo on, pikirali su već i jednu veliku zvezdu Barselone!

Zbog povrede Zlatana Ibrahimovića, Stefano Pioli je tražio od uprave još jednog napadača, a čini se da je snažni Belgijanac, koji je na Enfildu imao i nekih svetlih momenata, blizu San Sira.

Na osam mečeva u dresu Liverpula ove sezone, Oriđi je postigao samo jedan gol i on već dugo vremena nije u prvom planu Jirgena Klopa. Zbog toga bi ga Milan uzeo na šestomesečnu pozajmicu, a nrednog leta razmišljao o daljim koracima i eventualnom otkupu.

Divok Oriđi bi tako bio veliko pojačanje milanskog tima pred februarske mečeve sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope. Podsećamo, Oriđi je već igrao protiv crveno-belih, kao član Liverpula, u grupnoj fazi Lige šampiona pre dve sezone.

Belgijski fudbaler je neobično ime Divok dobio po Vladetu Divcu, odnosno pogrešnom izgovoru njegovog prezimena, što je još jedna veza njega i Srbije.

Pored dolaska napadača u italijanski klub, tim Stefana Piolija će sasvim sigurno doživeti promene i u poslednjoj liniji. Dvojica štopera odlaze, jedan je velika klupska želja, a postoji interesovanje i za neke druge igrače.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC