• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezda ima potencijal da izbaci Milan": Italijan iznenadio naciju, vjeruje u Stankovića i Marakanu!

Autor Dragan Šutvić

Njegove riječi iznenadile su navijače "rosonera".

 Skaut Paolo Greati Zvezda može da izbaci Milan Izvor: MN PRESS

Otkako je žrijeb za 1/16 finala Lige Evrope spojio italijanskog i srpskog velikana, mnogo se priča o tom okršaju.

Crvena zvezda će igrati sa slavnim Milanom u februaru 2021. godine, a mnogi vjeruju da šampion Srbije u tom dvomeču nema šta da traži. Ali ne i jedan italijanski skaut.

Možda će vas zanimati

Paolo Greati kaže da stvari neće biti baš tako jednostavne za "rosonere" i da će Zlatan Ibrahimović i ekipa morati da se uozbilje za taj dvomeč.

"Crvena zvezda ima potencijal i mogućnost da dovede Milan u vrlo neugodnu situaciju kroz dvomeč. Ne bih se iznenadio ako bi prošao tim iz Beograda", izjavio je Greati za "Tutomerkato".

Italijan je vrlo pohvalno govorio o Dejanu Stankoviću, treneru Crvene zvezde.

"Uspio je da u Crvenu zvezdu implementira evropski mentalitet. Poseban akcenat je stavio na brzu tranziciju. Veoma je fleksibilan, mijenjao je tokom jeseni formaciju, igrao sa tri ili četiri igrača u defanzivnoj liniji. Po mom mišljenju, moći će da se vrati u Italiju kao trener nakon što je Crvenoj zvezdi vrato staru slavu."

Nekadašnji skaut Rome, Sasuola, Frozinonea i Udinezea kaže da će poseban izazov za "rosonere" biti prvi meč. On će biti igran na stadionu "Rajko Mitić" 18. februara.

"Zvezdin stadion je mitski. Sa navijačima postaje nešto jedinstveno. Predstavlja veliku prednost za igrače Crvene zvezde i nadam se da će se situacija sa korona virusom stabilizovati i da će navijači imati priliku da budu na tribinama", rekao je Greati.

Italijan je vrlo pohvalno govorio i o Zvezdinim talentima.

"Kroz istoriju smo naučili da je Zveda rasadnik talenata. Iz poslednje generacije bih istakao Radulovića, veznog fudbalera rođenog 2002. godine ofanzivnih karakteristika. Čak i Nikolić iz generacije 1999. ima velike izglede da promijeni sredinu, a još jedan zanimljiv igrač iz te klase je Petrović, centralni vezni fudbaler koji je odličan u kreiranju napada, ali i defanzivi. Po njihovom odlasku, u prvi plan će izbiti Gavrić, fudbaler koji može da igra na oba krila, sjajnih ofanzivnih karakteristika i tehničkih kvaliteta. Na kraju bih istakao Erakovića, štopera koji je vrlo dobar u markaciji", zaključio je italijanski skaut.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC