• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Problem u Partizanu sam bio ja'': Bivši igrač crno-belih sad blista u Sloveniji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji fudbaler Spartaka i Partizana se odlično snašao u Olimpiji.

 djordje-ivanovic-olimpija-partizan-napadac-slovenija-maki-banjak-navijaci Izvor: MN PRESS

Doveden je Đorđe Ivanović u Humsku kao veliko pojačanje, a iz nje otišao tiho. Svestan je sada da je taj mandat u crno-belom dresu mogao da bude i mnogo uspešniji.

Možda će vas zanimati

Dok igra sezonu života u dresu Olimpije, napadač se priseća vremena provedenog u Humskoj, ali i preporuka jednog od saigrača da kariejru nastavi baš u Ljubljani.

Bivši fudbaler crno-belih govorio je za Arenasport o svojoj prvoj polusezoni u inostranstvu.

''Kad se podvuče crta, najveći problem je bio u meni. Ne kažem to zato što mislim da sam bio loš, nego sam mogao da budem mnogo bolji. Imao sam prilike, nisam ih koristio kako je trebalo. Partizan je klub koji ne može da vas čeka. Ponosan sam na sve što sam uradio u crno-belom dresu i zadovoljan sam zbog prilike koju sam dobio'', ističe nekadašnji napadač Partizana.

A u Olimpiji sasvim druga priča?

''Dobro je, mogu da budem zadovoljan. Očekivao sam i više, da će biti bolje od ovoga. Imao sam nekoliko jako dobrih prilika koje sam morao da pretvorim u gol. Moram da budem zadovoljan i kažem da je iza mene dobra polusezona, pre svega jer sam nov u timu'', dodaje Ivanović.

Nekadašnji napadač Partizana se mimoišao sa Makijem Banjakom. Štoper je stigao u Humsku, a on otišao iz kluba. Ponuda je bilo i sa drugih strana...

''Odlučio sam se za Olimpiju iz nekoliko razloga. Prvo, procenio sam da je to sredina u kojoj mogu najviše da napredujem. Drugo, nije bilo nebitno ni to što je blizu Srbije. Banjak mi je rekao mnogo toga lepog o klubu, predsedniku Mandariću, sjajnim uslovima. Takav sam utisak i ja stekao kad sam igrao prijateljsku ovde'', zaključuje bivši igrač subotičkog Spartaka.

Postoj isamo jedna stvar o kojoj je Maki pričao, a Ivanović nije proverio!

''Navijači. Pandemija toliko dugo traje da smo zaboravili kako je igrati pred publikom. Mislim da je realno da pred navijačima slavimo titulu. Sada imamo tri boda manje od Maribora, ali ima još mnogo da se igra do kraja sezone'', zaključuje jedan od najboljih igrača slovenačkog prvenstva.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC