• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat je muvao mesecima, a ona odbila 30 puta: Zbog nje je pio kafu i naporno trenirao!

Autor Dušan Ninković

Na krsju se sve završilo srećno, brakom i idiličnom porodicom.

 ivan-rakitic-supruga-rakel-mauri-sevilja-upoznali-se-u-kaficu-muvali-sedam-meseci Izvor: Instagram/Printscreen/raquel_mauri

Davne 2011. godine je Ivan Rakitić iz Šalkea stigao u Sevilju. Hladni Gelzenkirhen je zamenio daleko prijatnijom, mediteranskom klimom, a u gradu u kom i danas igra mu se desila velika ljubav.

Mesecima je obigravao oko Rakel Mauri, devojke koja je radila u jednom kafiću u gradu. Zbog je postao zavisnik od kofeina, ali i napornih treninga, kako bi što pre ušao u startnu postavu.

Možda će vas zanimati

Ljubav ga je inspirisala, a sa prelepom Rakel danas ima dvoje dece isavršen brak. Letos se vratio u Sevilju, gde ponovo igra fudbal i živi sa porodicom.

''Ne znam kako to da vam objasnim. Jednostavno, nekada sretnete osobu zbog koje vam se pojave drugačija osećanja. Kada god sam je video, u meni je eksplodirala bomba'', rekao je iskusni hrvatski vezista.

On je Rakel Mauri primetio u kafiću u kom je radila i zbog čestih poseta je počeo da pije više kafe nego što bi profesionalni fudbaler trebalo.

''Bilo je ludo, pio sam mnogo kafe zbog nje. Sećam se da sam je 20 ili 30 puta pitao da izađemo pre nego što je pristala. Ja sam bio nov u gradu, nisam znao španski i teško smo se razumeli. Njoj je bilo zabavno, govorila je da je ona Džejn, a ja Tarzan, jer ne možemo da komuniciramo'', uz osmeh priča fudbaler Sevilje.

Danas kada pogleda iza sebe, Ivan Rakitić smatra da je njegova supruga bila oprezna.

''Možda je mislila da neću biti dobar, da se neću snaći u Sevilji i da će me brzo prodati negde. Jedan deo moje motivacije je bio bziran na tome. Želeo sam da treniram što bolje, kako bih igrao i zaslužio mesto. Ako bih ostao u timu, imao bih veće šanse da budem sa njom. Na kraju je pristala da odemo na večeru, posle sedam meseci'', zaključuje Rakitić.

Ivan sada ponovo nosi dres Sevilje, tima u kom je bio i kada je upoznao Rakel. U međuvremenu je imao veoma uspešan period u Barseloni, a deluje da će u Sevilji završiti karijeru.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC