• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sve zvezde su dobrodošle u Pariz": Poketino će probati da "ukrade" najbolje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svestan je Maurisio Poketino da će sada imati moć da dovodi koga želi.

 "Sve zvezde su dobrodošle u Pariz": Maurisio Poketino će probati da "ukrade" najbolje! PSŽ Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Argentinac na klupi, Argentinac na terenu. A da, ne misli se na Anhela Di Mariju, on je već u klubu. Pričalo se da je Maurisio Poketino pakleni plan PSŽ-a kako bi u Pariz uskoro stigao i njegov zemljak Lionel Mesi.

Rođeni su u istom delu Argentine, igrali su za isti klub kao dečaci, a sada bi mogli i da sarađuju u stvaranju novog poretka evropsog fudbala.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji trener Totenhema je stigao u PSŽ, a jedna od najbitnijih tema koju je imao na prvoj konferenciji je dolazak najveće zvezde Barselone.

''Sve zvezde, najbolji fudbaleri sveta su dobrodošli u PSŽ'', rekao je Maurisio Poketino, koji je tokom prvenkonferencije za medije uglavnom odgovarao na pitanja o pojačanjima.

Parižani su odmah nakon što je Argentinac seo na klupu svog nekadašnjeg tima počeli da se dovode u vezu sa brojnim zvezdama svetskog fudbala. Tu su Lionel Mesi i Serhio Ramos, njegov dugogdišnji rival, ali i Kristijan Eriksen i Dele Ali, sa kojima je radio u Totenhemu.

''Iza nas je lud period, nije bilo vremena da previše pričamo o transferima. Tek treba da se priviknem na novi tim. Sastanci, treninzi...'', rekao je bivši strateg Totenhema.

Maurisio Poketino je dugo bio bez posla, a svoj novi angažman ne želi da poredi sa vremenom u Engleskoj. Trener koji će debitovati u sredu protiv Sent Etjena je otkrio da je sedanje na klupu Parižana ispunjenje njegovih snova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC