• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka se potukao sa igračem Čelsija: Napucao ga loptom, a onda je nastao haos na treningu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luka se iznervirao odnosom saigrača prema treningu

 luka-milivojevic-se-potukao-na-treningu-saigrac-zavrsio-na-podu-premijer-liga-kristal-palas Izvor: Tanjug/AP/Tim Keeton/Pool

Srpski reprezentativac i kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević potukao se na treningom sa Mičijem Batšuaijem, koji ga je navodno u jednom trenutku oborio na zemlju!

Možda će vas zanimati

Do tuče je došlo posle vrlo napetog treninga i vežbe dodavanja, a prisutni na treningu prvo nisu mogli da veruju šta se dešava, a onda su morali da ih razdvajaju.

Kako piše Dejli mejl, Milivojević se iznervirao zbog pristupa koji je Batšuaji imao prilikom vežbe dodavanja, odnosno kada je stručni štab od njih tražio da dodaju loptu jedan drugom iz prvog kontakta, ali svaki put sve jače.

Luka se iznervirao kada je Batšuaji prejako šutnuo loptu, tako da je uzvratio tako što je šutnuo direktno u Belgijanca iz blizine.

Onda su počeli da sevaju udarci, a Milivojević je završio na podu, gde se koškanje nastavilo dok ih saigrači nisu razdvojili.

Milivojević je odigrao 89 minuta u remiju bez golova na Emirejtsu protiv Arsenala, dok je Batšuaji meč proveo na klupi, gde i obično provodi vreme od kad je došao na pozajmicu iz Čelsija.

Kako se navodi, ovo nije poremetilo timski duh, ali je navelo Engleze da pišu u disciplini u timu i podsećaju da je Srbin prekršio mere tako što je Novu godinu proveo u društvu više ljudi nego što je dozvoljeno, zbog čega se izvinio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC