• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović zna ko bi mogao da ga nasledi: Nekome smeta moj jezik i što pravim rezultate!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener novosadskih crveno-belih još jednom pričao o svom ugovoru.

 nenad-lalatovic-vojvodina-superliga-ugovor-produetak-saradnje-naslednik-novi-trener Izvor: MN PRESS

Ljubav Nenada Lalatovića i Novog Sada, odnosno Vojvodine, traje u svom drugom mandatu, a možda joj se još jednom bliži kraj. Trener Vojvodine je ove zime imao ponude da ode iz kluba, ali će ostati barem do leta.

Tada bi na klupu Voše mogao da sedne njen nekadašnji fudbaler Radovan Krivokapić, o kom Nenad Lalatović, saigrač iz Crvene zvezde, ima samo reči hvale. A Krivokapić se uklapa i u koncepciju koju Vojvodina želi da uspostavi. Forsiranje mladih igrača je bio njegov zadatak tokom prethodnog boravka u klubu, pa bi se sada snašao.

Možda će vas zanimati

Temperamentni trener Vojvodine ističe da bi i narednog leta lako mogao da pronađe klub, ukoliko ne produži saradnju sa Novosađanima.

''Ja ću i narednog leta, kad mi istekne ugovor, lako pronaći klub. Ako uprava kluba ne bude zadovoljna dobrim rezultatima, time što obaramo sve rekorde, trofejima, ako ne budu hteli da produže ugovor... Ova uprava može da bude nezadovoljna samo mojim jezikom. Moj jezik jeste dugačak, ali je ispravan, pravedan i dobronameran'', rekao je Lalatović.

Ipak, ima i onih kojima se njegov rad ne dopada.

''Vojvodina je moja druga kuća. Ja sam često govorio da bih radio ovde sve do odlaska u inostranstvo. Mislim da to nekima ne odgovara, voleli bi da se oni mnogo više pitaju. Ali, ja se pitam i Vojvodina ima rezultate'', kaže trener novosadskog tima.

Čovek koji je Vojvodini doneo trofej u Kupu Srbije prethodne sezone ističe da mu je jedan od ciljeva kada se vratio uNovi Sad bio da dečaci iz tog grada počnu da navijaju za lokalni klub, a ne za Zvezdu i Partizan.

Usput, u intervjuu za zvanični jutjub kanal kluba, Nenad Lalatović je možda i imenovao svog naslednika na klupi Novosađana.

''Moram da pohvalim Radovana Krivokapića koji je sjajan trener, a trenutno nema posao. Mislim da bi Vojvodina trebalo da se pozabavi njime, da ga vrati ovde i da mu posao. Radovan Krivokapić je kao mlad trener gurao brojne mlade igrače u tim, po sedam ili osam igrača. Vojvodina je tada tražila da se daje šansa mladim igračima, ali kada nije bilo rezultata, nisu stali iza svog trenera'', rekao je Lalatović.

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde ima ugovor sa novosadskim timom do kraja tekuće sezone, a već ove zime se pričalo o njegovom odlasku. Zainteresovan je bio Borac iz Banjaluke, ali do saradnje nije došlo.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC