• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je velika nada Liverpula, a danas mu je karijera uništena: Ima 25 godina i bori se protiv velikog problema!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekada talentovani Džordon Ajb je godinama na stranputici.

 dzordon-ajb-liverpul-depresija-bivsi-fudbaler-bori-se Izvor: Profimedia

Svojevrmeno je najavljen kao naredna velika stvar u engleskom fudbalu, igrač koji će biti predvodnik Liverpula i reprezentacije Engleske. Napravio je i jedan veliki transfer u kariejri, pre nego što je potpuno nestao.

Možda će vas zanimati

Danas Džordon Ajb (25) je na fudbalskim marginama. Ne samo da mu je karijera u problemu, već je otkrio da i privatno ima ogromnih problema. Već dugo vremena se bori protiv depresije.

Ajb je u jednom trenutku bio mladi reprezenttivac Engleske, igrač Liverpula i dečko koji obećava, a samo nekoliko godina kasnije... Veliki problemi za njega.

Prethodne sezone je odigrao dva prvenstvena i dva kup meča za Bornmut, a ove godine je upisao samo tri minuta za Derbi Kaunti. Osetio je da treba nekome da se izvini.

''Želeo bih da se izvinim svim svojim navijačima širom sveta. Nalazim se na mračnom mestu, borim se sa depresijom. Ovo nije način da se ponovo nađem u medijima ili da pričate o meni, stvarno mi je teško. Cenim ljubav i poruke koje mi šaljete. Vremena su teka, posebno zbog pandemije. Imam punu podršku mog klub, Derbi Kauntija i porodice'', rekao je nekadašnji igrač Liverpula.

Izvor: Profimedia

Momak kog su svojevremeno najavljivali kao naslednika Rahima Sterlinga je siguran da će uspeti da se izvuče iz ove situacije.

''Popraviću se, 100% sam posvećen da izađem jači iz ovoga. Ne samo zbog moje porodice, bliskih prijatelja ili ćerke, moram da pobedim zbog sebe'', istakao je Ajb.

Džordon Ajb je kao omladinac igrao za Čarlton i vikom, da bi se zatim preselio u Liverpul, gde su očekivanja od njega bila ogromna. Trebalo je da bude lider kompletne generacije, ali se nije snašao. Bio je na pozajmicama u Birmingemu i Derbiju, kasnije je prodat Bornmutu, a trenutno je pod ugovorom sa Derbijem.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC