• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo! Zvezda dobija strašno pojačanje: Samo su dvojica bili skuplji od "Mesija iz Salenta"!

Autor Dragan Šutvić

Već za 48 sati bi trebalo da ga vidimo sa šalom oko vrata.

 FK Crvena zvezda dolazi Filipo Falko Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je tražila ofanzivca i na kraju ga pronašla u Italiji. Spominjala su se mnoga imena, ali je na kraju odlučeno da se sva snaga usmjeri na Filipa Falka (28) i pregovori su uspjeli!

Italijanski krilni fudbaler iz Lećea postaće ove nedjelje član Crvene zvezde. I dalje nije definitivno da li će doći u Beograd na preglede ili potpis ugovora, ili će se odmah uputiti u Antaliju, ali to na kraju nije od presudne važnosti.

Možda će vas zanimati

Za trenera Stankovića svakao je najbitnije da je Zvezda uspjela da ubijedi Leće da ga pusti po nešto povoljnijim uslovima nego što su oni prvobitno htjeli.

Kako prenose "Večernje novosti", Leće je na kraju pristao na ponudu od 1,2 miliona evra u tri rate uz određene bonuse u iznosu od 300.000 evra. To znači da će transfer na kraju iznositi oko 1,5 miliona evra, ali ne u kešu kako su to zahtjevali Italijani.

"Mesi iz Salenta" je odbijao da igra za Leće, želio je da se preseli u Beograd, pa je i njegovo ponašanje naljutilo rukovodstvo, ali mu i pomoglo da ih "omekša" u pregovorima.

Izvor: Profimedia

Falko će u februaru proslaviti 29. rođendan i ove sezone je postigao dva gola u Seriji B (u posljednje vrijeme nije igrao), a tokom karijere je igrao za deset italijanskih klubova od kojih je svakako najpoznatiji Bolonja.

Biće mu dosta lakše da se ukopi zbog Dijega Falćinelija koji je Apenine zamijenio za Balkan, a tu su i pomoćnici Dejana Stankovića koji uz njega takođe govore italijanski.

Izvor: Instagram/filippofalco10/screenshot

Ako se transfer ostvari, Falko će biti najskuplji fudbaler Zvezde poslije Ričmonda Boaćija (2,5 miliona) i Matea Garsije (2,2), s tim da je i Mioš Degenek plaćen 1,5 milion evra, pa će očekivanja od njega bez ikakve sumnje biti velika.

Na njemu je da se pokaže...

(MONDO/Večernje novosti)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC