• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona imao 2 tajna sefa i niko ne može da ih otvori: Misterija zbog koje porodica bjesni, postoji nekoliko teorija!

Autor Dragan Šutvić

Maradona je sedam godina živio u Dubaiju, a u spavaćoj sobi je ostavio dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi.

 Maradona dva tajna sefa Izvor: Profimedia

Prošla su skoro tri mjeseca otkako je umro Dijego Maradona, ali i dalje nisu poznate sve okolnosti koje su vodile do njegove smrti.

Obdukcijom je zaključeno da je Maradona prošao kroz agoniju, umirao je od šest do osam sati, dok je pod sumnjom i njegov lekar Leopold Luke koji je falsifikovao potpis. A dok čekamo rezultate istrage, porodica se bori za nasljedstvo koje je ostalo iza Maradone...

Možda će vas zanimati

Prvo se spekulisalo da je "švorc", potom da posjeduje veliko bogatstvo, a nove informacije govore da nas čeka još "obrta" u priči.

Naime, pretragom Maradoninog doma u Dubaiju otkrivena su dva zaključana sefa koja su podigla veliku prašinu u Argentini. Uveliko se spekuliše o tome šta se nalazi u njima, posebno što je kuća u Emiratima bila njegovo "skriveno mjesto".

Maradona je od 2011. do 2018. godine živio u Dubaiju, pa je tamo ostavio veliki broj ličnih predmeta, poklona i luksuznih automobila i to je sada prebačeno u Buenos Ajres, ali sefovi nisu.

"Niko ne zna zapravo šta je u njima", prenosi španski "AS".

"To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Maradona zna šta je čuvao. To mogu da budu dirhami, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dvije godine", rekao je izvor blizak pokojnom fudbaleru.

Dobro je poznato da je Maradona dobijao skupocjene poklone od prijatelja i poštovalaca, pa tako posjeduje prsten vrijedan 300 hiljada evra koji je dobio u Bjelorusiji.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC