• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ponovo razočarala, uspavanka u Panami: Golman Partizana jedina svijetla tačka, ni gol na turneji!

Autor Dragan Šutvić

Kao i prije nekoliko dana protiv Dominikanske Republike...

 Fudbal prijateljska utakmica Panama Srbija 0 0 Izvor: MN PRESS

Ne vrijedi - ni druga utakmica nije bila dovoljna. Reprezentacija Srbije sastavljena od igrač iz Superlige poslije utakmice protiv Dominikanske Republike nije uspjela da savlada ni Panamu.

PANAMA - SRBIJA 0:0

Možda će vas zanimati

Meč odigran u kasnim satima po srednjeevropskom vremenu sigurno je djelovao uspavljujuće na one koji su ostali budni iza ponoći ne bi li pogledali meč srpske selekcije.

Na kraju, uspjela je Srbija da ostane neporažena, pošto je Panama bila tim koji je više stvarao šansi, a u drugom poluvremenu bio centimetrima blizu pogotka protiv "orlova".

Srbija je na kraju uspjela da stigne do remija u kojem se najviše istakao golman Partizana Aleksandar Popović.

U odnosu na meč sa Dominikanskom Republikom, selektor Ilija Stolica je napravio pet promjena u startnoj postavi, pa su tako Aleksandar Popović, Aleksandar Andrejević, Milan Gajić, Aranđel Stojković i Milan Radin zauzeli mesto u prvih 11, dok su Đorđe Petrović, Jovan Vlalukin, Ranko Veselinović, Aleksa Pejić i Nemanja Mićević ostali na klupi.

Ako bismo već ovaj susret poredili sa oni protiv Dominikanske Republike, primijetili bismo da su teren i uslovi za igru sada bili bolji, ali selekcija Srbije nije prikazala ništa bolju partiju.

Nije ovo bio tim Paname koji je njihovu zemlju predstavljao na Svetskom prvenstvu u Rusiji, jasno je to jer ni ovo nije zvaničan FIFA termin. Srbija je u prvom poluvremenu imala samo jedan pokušaj Miljana Vukadinovića, dok je u nastavku Panama pretila preko Dijaza, Janisa i Milera.

Ipak, golman Popović se dobro pokazao spasavši gol Srbije u nekoliko navrata, a do kraja meča samo su još Nenad Lukić i Kosta Aleksić imali polušanse koje nisu iskoristili. Na kraju kada se podvuče crta, 180 minuta fudbala na neobičnoj turneji i nula višenih golova...

PANAMA: Meija - Palasios, Ramos, Miler, Vense - Grifit, Akosta (od 57. Akosta), Janis (od 89. Vega), Muriljo (od 87. Rodrigez) - Dijaz (od 69. Penalba), Katui (od 82. Žean).

SRBIJA: Popović - Andrejević, Gajić, Stojković, Urošević (od 61. Jevremović) - Radin (od 61. Vlalukin), Tufegdžić (od 45. Čović), Birmančević - Nišić (od 61. Pejić), Vukadinović, Lukić (od 72. Aleksić)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC