• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić odgovorio Stanojeviću: Skroz je promašio poentu, u FSS sjede ozbiljni ljudi!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor Crvene zvezde uputio odgovor treneru Partizana.

 Zvezdan Terzić odgovorio Stanojeviću: Skroz je promašio poentu, u FSS sjede ozbiljni ljudi! Izvor: MN PRESS

Mnogo bure podigli su komentari trenera Partizana Aleksandra Stanojevića u četvrtak uveče povodom najava da bi u Superligi vrlo brzo moglo da dođe do promjene pravila o broju stranaca.

Sada se tim povodom oglasio i Zvezdan Terzić.

Možda će vas zanimati

Generalni direktor Crvene zvezde odgovorio je na komentare Stanojevića koji je bio bijesan zbog najavljene promjene pravila u vezi sa brojem stranaca i da se igrači iz Evropske Unije neće tretirati kao strani igrači, smatrajući da bi bilo vrlo pogrešno to mijenjati usred sezone.

"Iznenađen sam izjavama Saleta Stanojevića i njegovim pominjanjem Crvene zvezde. Iskreno ga cijenim i kao trenera i kao čoveka, ali je skroz promašio temu. Tretiranje igrača iz EU kao domaćih igrača u ovom trenutku uopšte nije tema u Crvenoj zvezdi", rekao je Terzić, pa zatim dodao:

"Naš klub je protiv toga da se mijenjaju pravila u sred sezone. U FSS sjede ozbiljni i odgovorni ljudi i vjerujem da razmišljaju na isti način. Direktor reprezentacije Matijašević je izjavio da FSS ima obavezu da usaglasi svoje propise sa višim propisima, a to je potpisan sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da to treba uraditi u narednom periodu. Ne vjerujem da je mislio na ovaj trenutak u polusezoni. Možda da bude tema u narednim danima, a da važi od juna. Saletu Stanojeviću želim sve najbolje i javno mu se zahvaljujem na sportskoj i fer izjavi da je Crvena zvezda zasluženo prva sa devet bodova prednosti i u tom pravcu treba i da nastavi", zaključio je generalni direktor crveno-bijelih.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC