• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo je s njom bio pre Irine i Georgine: Slao joj hiljade SMS poruka, a onda je rodila dete Baloteliju! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kaže da nije ni znala ko je Ronaldo kada ga je upoznala, a proslavila se potom i zbog veze sa Balotelijem.

 rafaela-fiko-bivsa-devojka-kristijano-ronaldo-fotografije Izvor: Instagram/ficoraffaela/Printscreen, Instagram/Cristiano/Printscreen

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo je od 2016. godine u vezi sa argentinskom manekenkom Georginom Rodrigez, a dobro je poznato da je pre nje imao još nekoliko burnih veza.

Možda će vas zanimati

Najpoznatija je svakako sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, s kojom je raskinuo pre pet godina, a malo je poznato da se pre nje zabavljao sa Rafaelom Fiko - zvezdom italijanske estrade koja ga je osvojila još dok je igrao za Mančester junajted.

Rafaela se nije mnogo oglašavala do sada u medijima, ali je gostujući u emisiji "Tiki Taka" otkrila neke detalje njihove veze.

"U vezi smo bili nekoliko meseci. On je bio je ljubazan i pažljiv, bilo da smo među ljudima ili sami. Pravi džentlmen!", istakla je 32-godišnja pevačica i model i potom dodala da nije poput drugih devojaka koje jure Ronalda zbog novca i slave.

"Iskreno, ja tada nisam ni znala ko je on, imala sam tek dvadesetak godina".

Ispričala je da je Ronaldo odlebio za njoj pošto su se upoznali na jednom koncertu u Lisabonu, a kada su mediji to otkrili - Rafaela je priznala da mu se odmah dopala.

"Počeo je da mi se udvara. U poslednjih nekoliko meseci dobila sam sigurno 1.000 SMS poruka od njega. To je sve što ću reći jer ne tražim publicitet i smatram da moj odnos sa njim mora da ostane privatna stvar", ispričala je tada Rafaela Fiko.

"Pitao me je da li bih mogla da putujem sa njim u Južnu Afriku (na Svetsko prvenstvo 2010. godine prim. aut.) jer želi da budem uz njega. Videćemo...", rekla je Italijanka koja na kraju nije otišla.

Nedugo potom, Kristijano i Rafaela su raskinuli, a zanosna lepotica "obarala je s nogu" i druge fudbalere. S Mariom Balotelijem je dobila i dete, a italijanski napadač dugo nije želeo da prizna očinstvo, što je učinio posle sudskog procesa.

Izvor: Instagram/ficoraffaella/Screenshot

Italijanski mediji nastavili su da pišu o Rafaeli, a postala je poznata i zbog toga što je često dolazila na žurke koje je organizovao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, dugo "alfa i omega" Milana.

Trenutno je "singl" pošto je kratko bila sa kolegom Đulijom Fratinijem.

Prisetite se i kako izgleda Ronaldova sadašnja devojka Georgina Rodrigez koja ga svuda prati, a na Instagramu takođe oduševljava.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC