• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina ostala bez napadača zbog generala: Bizaran razlog zbog kog je transfer Zambijca propao

Autor Milutin Vujičić

Prelazni rok završen je u petak, a "stara dama" bila je na korak od napadača.

 Vojvodina ostala bez napadača zbog generala: Bizaran razlog zbog kog je transfer Zambijca propao Izvor: Profimedia

Vojvodina je tokom zime angažovala jedno pojačanje. Stigao je Veljko Simić iz Crvene zvezde, a želja sportskog sektora bila je da se dovede i jedan napadač.

Odluka je pala na Emanuela Čabulu, dopao se prvo sportskom direktoru Milanu Kosanoviću, potom i Nenadu Lalatoviću i počeli su pregovori oko njegovog dolaska, ali na kraju napadač iz Zambije nije stigao u Novi Sad.

"FK Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu", rekao je Milan Kosanović za "Dnevnik". 

"Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa".

Kosanović je prethodno istakao da Čabula posjeduje odlične trkačke sposobnosti koji bi donijeli Vojvodini novu dimenziju u igri, ali to će sačekati ljeto.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

"Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na ljeto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno", poručio je Kosanović.

"Bez obzira na to, mislim da smo dovođenjem Simića uradili veliki posao i da sada imamo veoma dobro ukomponovan tim, s odličnim rješenjima na svakoj poziciji".

Podsjetimo, finansijska situacija u Vojvodini nije dobra pošto se fudbalerima duguju tri plate i zbog toga su veoma nezadovoljni, a trener Nenad Lalatović ponovo je na jučerašnjem treningu uputio poruku rukovodstvu da što prije riješi taj problem.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC