• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović čeka napadača kao Sadik i Boaći: Mora da pravi razliku, da daje 15-20 golova po sezoni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ako stigne u Novi Sad, biće veliki pojačanje.

 vojvodina-prelazni-rok-pojacanje-transfer Izvor: MN PRESS

Za kraj prelaznog roka - bomba! Nenad Lalatović je na današnjoj konferenciji, kada je najavljivao prvi meč prolećnog kola Superlige, pomenuo transfer koji bi mogao da se desi u samom finišu prelaznog roka. Srpski klubovi mogu do petka uveče da registruju nove igrače, a Vojvodina zna šta želi.

Možda će vas zanimati

Napadača! Stranca, na kom bi kasnije mogla da zaradi, ali dovoljno dobrog da odmah donosi kvalitet. Reč je o reprezentativcu Zambije Emanuelu Čabuli (23), koji već ima 20 nastupa i 10 golova za nacionalni tim.

Novosadski tim već nekoliko dana pokušava da angažuje Emanuela Čabulu, fudbalera Lusaka Dajnamosa, koji bi napravio razliku u napadu.

"Imamo Čabulu kojeg želimo da dovedemo. Pogledao sam ga sa Kosanovićem i zadovoljan sam. On je gol-igrač. Pokretljiv, napada loptu, ima brzinu i to nam je potrebno. Uklapa se u ono što želim. Golgeter. Špic mora da pravi razliku, posebno ako je stranac. Mora u našoj ligi da da minimum 15-20 golova. Kao što je Partizan imao Sadika, Zvezda Boaćija… Smatram da Vojvodina mora da ima barem dva-tri stranca kako bi mogla da se umeša u trku za titulu, da odbrani trofej u Kupu i nađe se u Evropi'', istakao je Nenad Lalatović.

Ovaj napadač ima 23 godine, visok je 171 centimetar i uglavnom igra kao usamljeni napadač svojih timova.

Manjak stranaca je delimično i zbog finansijskih problema. Da je bilo više novca...

''Da smo imali 1.500.000 evra kao neki klubovi, ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu Lige Evrope. Kao da neko u ovom klubu ne želi da eksplodiramo. Ovde da dođe nekih 10 jakih firmi i uloži po 150.000 evra, Vojvodina bi bila sila. Sve to može da se desi, ali je pitanje da li se to hoće ili neće", rekao je trener Novosađana.

Ekipa Vojvodine će sutra otvoriti prolećni deo prvenstva u Superligi. Novosađani igraju protiv TSC-a u vojvođanskom derbiju i novim bodovima će pokušati da naprave bitan iskorak ka evropskoj sceni.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC