• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slagao da je Anelka, pa zamalo zaigrao Premijer ligu: Engleze nije prevario, ali Bugare jeste, iako je bio jezivo loš!

Autor 000

Francuz Gregor Akcelrod je podijelio svoju nevjerovatnu priču sa medijima.

 Francuz Gregor Akcelrod lažni Anelka Premijer liga Engleska Bugarska Izvor: Youtube/Hugues La Foot

Genijalnost se često sastoji od jednostavnosti, a to je uvidio i Francuz Gregor Akcelrod. 

On je probao da zaigra u ozbiljnim klubovima iako je bio amaterski fudbaler i to bi mu uspjelo, da nije bilo navijača koji su njegovu prevaru osujetili! A plan je bio izuzetno jednostavan. 

Možda će vas zanimati

On sada ima 38 godina, a medijima je ispričao da je kao mladić jedva ubijedio oca da mu dozvoli da igra amaterski fudbal. Njegova porodica nije željela da se on bavi fudbalom jer je bio toliko loš da je oca bilo sramota da ga gleda na terenu! 

On je uspio da se probije do PSŽ-a, ali do amaterskog tima ovog francuskog velikana, a onda mu je sinula ideja. Slagaće da je igrao za PSŽ, ali onaj pravi i tako dobiti unosan ugovor. 

Ušunjao se na "Park prinčeva", napravio niz slika i napravio svoju internet stranu na koju je kopirao izvještaje sa utakmica Nikolasa Anelke i samo zamijenio njegovo ime sa svojim!

Onda se nudio Arsenalu, Čelsiju i Mančester sitiju, ali je odbijen. Slao je svoj CV Noriču, Svindonu i Bornmutu, uspio da zaigra za njih u prijateljskim mečevima, ali su Englezi shvatili da je u pitanju prevara, pa ipak nije dobio šansu u Premijer ligi, 

Bugari pak nisu lako shvatili o čemu se radi! On je 2009. godine došao u Sofiju, gdje je prošao dvodnevnu probu u CSKA iz Sofije i dobio ponudu za trogodišnji ugovor sa timom koji je tada igrao Ligu Evrope. 

Nuđena mu je plata od 20.000 evra mjesečno i potpisao je ugovor. Ipak, pošto je predstavljen kao bivši igrač PSŽ-a, a navijači nisu mogli da nađu podatke o njemu na internetu, grupa navijača CSKA je stupila u kontakt sa navijačima francuskog velikana. 

Upitali su ih za Akcelroda, ali pošto niko nije mogao da ga se sjeti upozorili su klub i ugovor na kraju ipak nije postao važeći. Ipak, on je uspio na kraju da zaigra! Igrao je u Kanadi, a sada je fudbalski agent. 

 (MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC