• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Imali smo bolje šanse i bili bliži pobjedi od Borca": Trener Krupe poslije "generalke"na Gradskom stadionu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Krupe su u generalnoj provjeri pred nastavak sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrali neriješeno protiv Borca na Gradskom stadionu u Banjaluci.

 Borac - Krupa 0:0, generalka, izjava Vladimir Ilić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako nije bilo pogodaka u jednom gotovo takmičarskom meču, ekipa iz kanjona Vrbasa je imala inicijativu i propustila nekoliko odličnih šansi. Golman Borca Bojan Pavlović spašavao je crveno-plave poslije udaraca Nikole Dujakovića i Mihaela Modića, a jednom je i prečka spasila crveno-plave nakon "bombe" sa 25 metara Nemanje Vukmanovića.

Možda će vas zanimati

Zbog svega prikazanog, trener Krupe Vladimir Ilić imao je mnogo više razloga za zadovoljstvo od svog kolege sa klupe Banjalučana Marka Maksimovića, iako su i crveno-plavi imali svoje prilike - Almedin Ziljkić na početku i Milan Šikanjić na kraju meča.

"Prije svega moram da pohvalim svoje igrače, kao i njihov pristup utakmici. Objektivno, igrali smo protiv jako dobrog protivnika. Mogu reći da smo u pojedinim dijelovima susreta imali bolje šanse i bili bliži pobjedi, ali na kraju nismo uspjeli da realizujemo neku od tih prilika. Sigurno je bila dobra predstava i meč koji nam je pokazao dosta toga pred nastavak sezone", rekao je Ilić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Prema njegovim riječima, logički zaključak poslije "generalke" je da Krupa može da na proljeće obezbijedi opstanak u šampionatu BiH.

"Igrali smo protiv tima koji ima realne šanse za plasman u evropska takmičanja, a mi se borimo za opstanak. Učinićemo sve što budemo mogli da Krupa i naredne sezone igra u m:tel Premijer ligi BiH", naglasio je mladi strateg Krupe.

Njegov tim će proljećni dio sezone otvoriti narednog vikenda na gostovanju kod mostarskog Zrinjskog.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC