• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Milan Crvena zvezda Liga Evrope UŽIVO
 Milan Crvena zvezda Liga Evrope UŽIVO

Hrabra Zvezda ispala, Milan strahovao do posljednjeg momenta: Gobeljić tragičar, sreća nedostajala za senzaciju!

Marko Gobeljić je tragičar revanša, Zvezda je ispala iako u dva meča nije izgubila od "rosonera".

 Milan Crvena zvezda Liga Evrope UŽIVO Izvor: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Crvena zvezda u dva meča protiv Milana nije izgubila, ali je ispala iz Evrope!

Nakon što je prije sedam dana u Beogradu bilo 2:2, sada je meč na "San Siru" završen takođe bez pobjednika 1:1, pa je Milan prošao dalje zbog pravila o golu u gostima. Zvezda je bila hrabra i do posljednjeg momenta je tražila gol za prolaz, ali je za to nedostajalo malo sreće.

Možda će vas zanimati

Tragičar revanša bio je Marko Gobeljić koji je već u 8. minutu skrivio penal koji je u gol pretvorio Frenk Kesi, da bi u drugom poluvremenu promašio gol sa pet metara, pa zaradio crveni karton.

Ipak, treba istaći i da je Gobeljić igrao na neprirodnoj poziciji i pod injekcijama.

Bez obzira što je Zvezda i u posljednjih 20 minuta drugog meča ostala sa igračem manje - odlučila je da napadne Milan, prijetila je preko Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića, a možda ih je sudija Mancano uskratio i za korner u 94. minutu kada je svirao kraj.

Tako je jedini gol na meču za Zvezdu postigao Ben u 24. minutu nakon strašnog pasa Ivanića, dok je istom fudbaleru poništen gol zbog ruke Pankova, a pogodio je i prečku gola Donarume.

Na drugoj strani i Salemakersu je u finišu poništen pogodak zbog ofsajda Ibrahimovića, dok je veliku odbranu zabilježio i Borjan kada je u ogromnoj šansi bio Dijogo Dalot. Ipak, to su bile i jedine prave šanse za Milan, pošto je Zvezda bila veoma ozbiljna na "San Siru".

Igrala je ofanzivno, lepršavo i hrabro, međutim možda je nedostalalo kvaltieta kako bi se srušio rival koji je uz dosta sreće prošao dalje.

Time je završena evropska epizoda Zvezde koja je počela još ljetos.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek - Gajić, Kanga (od 68. Katai), Sanogo, Srnić (od 46. Petrović) - Ivanić (od 83. Nikolić), Ben (od 69. Falko) - Falćineli (od 72. Pavkov).

MILAN: Donaruma - Kalabrija (od 65. Ernandez), Romanjoli, Tomori, Dalot - Kesi, Meite - Kastiljeho (od 65. Salemakers), Krunić (od 46. Rebić), Čalhanoglu - Leao (od 46. Ibrahimović).

Meč je sudio Hesus Hil Mancano.

N A J A V A

Crvena zvezda je prije sedam dana u Beogradu uspjela da izbori remi u 93. minutu, i to sa desetoricom igrača, ali jasno je da Milan i sa 2:2 ima veće šanse pred večerašnji revanš.

Tačno u 21 čas na "San Siru" počinje meč koji će odlučiti o evropskoj sudbini Zvezde.

Otišli su crveno-bijeli u Milano bez nekoliko igrača (Milunović, Rodić, Bakajoko i Eraković), dok nisu potpuno spremni Gobeljić, Ivanić, Falko i Katai, pa je jasno koliko dilema Dejan Stanković ima pred duel na stadionu na kome je proveo nezaboravne dane, samo u dresu Intera.

Zvezda je samo jednom do sada pobijedila u Italiji, bilo je to pre skoro dvije decenije protiv Kjeva, a ukoliko uspiju da izbace Milan - jasno je da bi to bila prava senzacija.

22:51

90+3' - KRAJ!

Milan ide dalje, Zvezda je ispala. Sudija nije dozvolio ni da se izvede korner na kraju. Odlična igra Zvezde u Milanu, bolja nego u Beogradu, ali to nije bilo dovoljno.

Milan ide dalje jer je dao gol više u gostima!

22:47

90' - Tri minuta nadoknade!

22:46

89' - Pankov!

Katai je izveo korner i u prilici je bio Pankov, reklamirali su igrači Zvezde igranje rukom, ali je bio stomak Tomorija.

22:40

84' - Posljednji adut!

Nikolić na terenu, ne može više Ivanić. Stvarno je odigrao na vrhunskom nivou iako je bio povrijeđen.

22:38

82' - Katai!

Imala je "desetka" Zvezde šansu da donese vođstvo, ali je bio sebičan! Spustio je Pavkov glavom za Kataija, mogao je da doda za Ivanića u sredinu, ali je odabrao da šutira u bliži ugao - i promašio je!

22:31

74' - Poništen gol i Milanu!

Pogodio je Salemakers na pas Ibrahimovića, sa samo pet metara, ali "uhvaćen" je u ofsajd zamci Šveđanin, dobro se namjestio Pankov.

I dalje Zvezda ima šansu da prođe dalje...

22:31

73' - Pavkov!

Sada je i Pavkov na terenu, izlazi danas neprimijetni Falćineli.

22:27

70' - CRVENI!

Gobeljić je isključen. Faul sa leđa... Ponovo je Zvezda sa igračem manje!

Falko i Katai na terenu, izlaze Kanga i Ben.

22:27

66' - KAKVA ŠANSA!

Velika prilika za Zvezdu odlazi u nepovrat...

Poslije prekida je u veliku šansu ušao Sanogo, odbranio je Donaruma sa gol-linije, a onda Gobeljić sa pet metara šutira pored gola!

Bio je već savladan Donaruma!

22:23

66' - Nove promjene!

Salemakers i Ernandez su na terenu, a izlaze Kalabrija i Kastiljeho.

22:22

63' - Karton za Zlatana!

Žuti karton za Ibrahimovića, izblokirao je pokušaj Borjana i odmah se požalio kanadski golman.

22:18

61' - Ivanić!

Majstorski prodor Ivanića, išao je do kraja najbolji fudbaler Zvezde ove sezone, ali je to izblokirao Tomori i izbacio u korner.

Ben je odgurnut poslije udarca iz ugla, ali sudija pokazuje da je sve čisto.

22:16

57' - Gajić!

Probio je dvije linije Milanovog tima Sanogo sjanim dodavanjem, otvorio je dosta prostora Ivaniću, a četvorka Zvezde bira desnu stranu za Gajića. Šutirao je nekontrolisano desni bek, ovo je moglo da bude mnogo bolje...

22:15

56' - Taktička promjena!

Zvezda je praktično prešla na formaciju sa četvoricom u posljednjoj liniji, sada kada nema Srnića na terenu, ali u odbrani Ben postaje bek.

22:09

51' - Zlatan!

Odložio mu je Čalhanoglu loptu i odmah je iz mjesta probao Ibrahimović, ali na pravom mjestu je Borjan. Odmah potom je i glavom spustio za Rebića, ali šutira Hrvat pored gola.

22:01

46' - Promjene!

Krunić i Leao izlaze iz igre, a na terenu su Ibrahimović i Rebić.

Za to vrijeme mijenja i Stanković, na teren ulazi Njegoš Petrović umjesto Slavoljuba Srnića.

21:56

21:46

45' - Srnić!

Napravio je faul Srnićem nad Krunićem na samoj ivici kaznenog prostora i za to je dobio žuti karton, ali srećom po Borjana nije bio precizan Čalhanoglu. Zna mnogo bolje da izvede prekide...

Poslije minuta nadoknade - idemo na pauzu!

21:43

43' - Kanga!

Strašan šut Kange sa preko 30 metara, išlo je to jako prema Donarumi, ali na kraju odlazi malo pored njegove lijeve stative.

21:41

41' - Zagrijava se Zlatan!

Nije očigledno zadovoljan Pioli kako igra njegova ekipa...

21:38

37' - BORJAN!

Spasio je opet Crvenu zvezdu!

Savršena odbrana golmana crveno-bijelih, Kalabrija je probio po desnoj strani i ostavljen je čitav suprotni bok - Dijego Dalot je dobio loptu na sedam metara. Imao je sve vrijeme svijeta da se namjesti, ali je šutirao u noge kapitenu Zvezde.

Strašna odbrana!

21:32

32' - Dosta grešaka!

Imali su crveno-bijeli dosta grešaka u odbrani od kada su izjednačili rezultat, ali za sada dobre reakcije Bena i Pankova u odbrani čuvaju rezultat.

21:24

24' - GOOL! BEN! 1:1!

Mirko Ivanić je lijepo dodao za Bena, a najbolji strijelac Zvezde se snašao na sjajan način. Šutirao je u dalji ugao gola Đanluiđija Donarume, nije mogao da zaustavi golman Milana.

21:23

22' - Ben! Prečka!

Strašan šut Bena iz slobodnjaka, jako je šutirao sa 18 metara, Donaruma je zastao, a lopta je završila samo na konstrukciji gola!

21:21

19' - Poništen gol Zvezdi!

Uspio je Ben da pogodi za Zvezdu poslije kornera i velike gužve na pet metara, ali odmah su igrači Milana podigli ruke. Pankova je prije toga zakačila lopta i sudija iz Španije je poslije konsultovanja sa VAR sobom poništio gol.

21:17

15' - Ben!

Prvi bolji napad Zvezde, lijepo je Kanga pružio do Bena, namjestio se napadač sa Komora, ali nije to bilo dovoljno precizno. Zvezda mora još ofanzivnije sada, ako želi da prođe - mora da postigne najmanje dva gola.

21:15

11' - Leao!

Krenuo je u kontru Portugalac, ali sada ga dobro zaustavlja Degenek.

21:09

8' - 1:0! KESI! GUBI ZVEZDA!

Siguran sa "kreča" vezista Milana, vode "rosoneri" od samog starta!

21:09

7' - VAR na djelu - penal!

Lopta je pogodila lopta u ruku Gobeljića, nakon šuta Krunića - i sudija je pokazao na "kreč".

21:05

5' - Pankov!

Uf, nije ovo bio najsrećniji udarac štoper Zvezde poslije centaršuta Kalabrije, lopta je prošla pored gola Borjana, pa izašla ipak u korner.

Pankov je bio najslabiji pojedinac prvog meča jer je postigao autogol i skrivio je jedanaesterac.

21:00

1' - Počelo je!

Crvena zvezda igra u tamnijoj opremi i u prvom poluvremenu napada na gol ispod južne tribine.

20:56

Meč počinje za pet minuta!

20:48

Još malo!

20:41

U KOGA SU UPRTE OČI?

Gelor Kanga je bio veoma dobar u prvom meču, postigao je gol iz penala i asistirao Pavkovu za gol, a može li i večeras da zablista na "San Siru"?

20:40

GDJE JE ŠANSA ZVEZDE?

Crvena zvezda od dolaska Dejana Stankovića veoma temeljno radi na prekidima, a MONDO je analizirao učinak nakon slobodnih udaraca i kornera. I gol Pavkova došao je poslIJe udarca iz ugla, a vidjećemo da li će se to ponoviti i na "San Siru.

Izvor: MN PRESS

20:22

Podrška za Zvezdu!

Dejana Stankovića je podržao bivši saigrač, legendarni Luiš Figo.

20:17

Hrvatica donosi sreću!

Hrvatska novinarka Mila Horvat tradicionalno donosi sreću Crvenoj zvezdi kada igraju u Evropi, pa se kolega sa Arena Sporta našalio da će tako biti i ovoga puta.

Opširnije pročitajte OVDJE.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

19:49

SASTAVI - GRAFIČKI PRIKAZ

19:47

KLUPA!

Na klupi Zvezde su Popović, Ćopić, Pavkov, Katai, Falko, Petrović, Nikolić, Gavrić, Vukanović i Krstović, dok kod Milana šansu čekaju A. Donaruma, Tatarušanu, Tonali, Ibrahimović, Rebić, Ernandez, Kalulu, Dijaz, Kjer, Gabija i Salemakers.

19:47

SASTAVI!

Izašle su zvanične postave!

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek - Gajić, Kanga, Sanogo, Srnić - Ivanić, Ben - Falćineli.

MILAN: Donaruma - Kalabrija, Romanjoli, Tomori, Dalot - Kesi, Meite - Kastiljeho, Krunić, Čalhanoglu - Leao.

Meč sudi Hesus Hil Mancano.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Bravo za Zvezdu i Srbski fudbal....a žabari po već ustaljenom redu....hinjski i uz pomoć brata Španca u rozom....

Ture

Sramna i potpuno neopravdana sudijska odluka da Zvezdi na kraju ne dozvoli ozvođenje kornera sve govori. Svaka žast Zvezdi!

Najnovije