• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Krupe poslije remija sa kandidatom za Evropu: Vidi se da smo na pravom putu!

Autor Dragan Šutvić

Ekipa Krupe ovog vikenda remizirala je sa Širokim Brijegom rezultatom 1:1

 m:tel Premijer liga BiH 21. kolo Krupa Široki Ilić Karačić komentar Izvor: Promo/FK Krupa

Fudbaleri Krupe osvojili su ovog vikenda veoma značajan bod u borbi za opstanak u m:tel Premijer ligi BiH.

Sve do 89. minuta tim iz kanjona Vrbasa gubio je na domaćem terenu od Širokog Brijega, a onda se spasio sa "kreča" i izbjegao poraz (1:1).

Možda će vas zanimati

Mnogi su mišljenja da je, u odnosu na prvi dio sezone, ovo "neka nova Krupa". Pokazano je to u generalnoj protiv Borca, pa i u subotu u duelu sa timom sa Pecare.

"Kad dođete u situaciju da protiv trećeplasirane ili četvrtoplasirane ekipe stvorite dvije-tri izgledne šanse, u drugom poluvremenu dominirate, vidi se da smo na dobrom putu. Zasluženo smo došli do izjednačenja, a mogu da kažem da smo bili bliže pobjedi i da je ovo sigurno jedna dobra uvertira pred utakmicu u Kaknju. Čestitam ekipi na zalganju, trčanju i osvojenom bodu protiv jedne od najboljih ekipa u ligi", rekao je trener Krupe Vladimir Ilić.

U narednoj rundi, Krupa će u Doboju kod Kaknja odmjeriti snage sa direktnim konkurentom za opstanak u eliti, ekipom Mladosti.

"Dujaković je dobio treći žuti karton i nećemo moći da računamo na njega na toj utakmici. Međutim, imamo vrlo kvalitetnu ekipu u ovom drugom dijelu i vjerujem da ćemo kroz jednu dobru analizu, spremanje i dozu sreće, koja je uvijek potrebna, napraviti jedan dobar rezultat", mišljenja je Ilić.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Da je Krupa u ovoj polusezoni na višem nivou nego što je bila jesenas, mišljenja je i trener Širokog Brijega Toni Karačić.

"Utakmica je bila dosta dobra i sa jedne i sa druge stane. U pripremi utakmice rekao sam da očekujem da će Krupa biti mnogo kvalitetnija u odnosu na jesenji dio. Vodili smo, bili bolji dobrim dijelom i mislim da smo mnogo kvalitetnije mogli da privedemo meč kraju, ali Krupa je dosta dobro odigrala nakon našeg vodećeg gola, vršila pritisak i na kraju izjednačila iz penala. Bili su blizu pogotku i na kraju mogu da im čestitam na rezultatu i zahvalim se na jako dobrim uslovima i gostoprimstvu", istakao je Karačić.

Njegova ekipa naredni ispit ima već u srijedu, kada će se na Pecari protiv Borca boriti za mjesto u polufinalu Kupa BiH.

"Očekujem dobru utakmicu sa naše strane. U tim nam se vraćaju dva igrača, kapiten Musa i Maganjić, i sigurno je da će donijeti nivo više u našoj igri. Igramo kući, to jeste blaga prednost, međutim gdje god da igramo, ko god bio protivnik, naš cilj je polufinale."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC