• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opa! Dinamo vrijedi 300.000.000€ i nije dužan ni lipe: Zdravko Mamić otkrio - "Doveli smo kapitena Milana!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I dalje se priča o toj konferenciji za medije...

 Opa! Dinamo vrijedi 300.000.000 i nije dužan ni lipe: Zdravko Mamić otkrio Doveli smo kapitena Milan Izvor: YouTube/Radiotelevizija Herceg-Bosne/Printscreen

Zdravko Mamić je u utorak skoro dva sata držao konferenciju za štampu povodom pravosnažne presude koja je donesena protiv njega i njegovog brata Zorana Mamića.

Braća Mamić su osuđena na izdržavanje zatvorske kazne zbog nelegalnih radnji koje su pravili dok su bili na pozicijama u Dinamo Zagrebu.

Možda će vas zanimati

Zdravko Mamić je otkrio mnogo zanimljivih stvari na konferenciji za medije, a pričao je i o stanju Dinamo Zagreba i njegovoj vrijednosti, kao i činjenici da je klub istog dana završio još jedno zanimljivo pojačanje.

"Neka pozovu revizore u klub i neka na današnji dan popišu stanje, jer to bi bilo najveće hvala braći Mamić. Jako je bitno da se zna u kojem trenutku smo mi otišli iz kluba i kakav smo klub ostavili. U ovoj u diskvalifikaciji i instrumentalizaciji, u ovoj obmani, gdje smo mi lopovi i kriminalci, a sve drugo što je stvarno govori drugačije - ja ih molim da naprave zapisnik kakvo je stanje blagajne", pričao je Mamić na konferenciji.

On je potom otkrio detalje finansijskog stanja kluba i dao svoju ocjenu vrijednosti Dinama.

"Stanje blagajne je takvo da Dinamo nije dužan u ovom trenutku nijedne lipe nikome! Stanje rezultata je da je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji kluba. Prvi smo na tabeli, aktuelni smo u polufinalu kupa i još uvijek smo 'živi' u osmini finala Lige Evrope. Tim nam na 'Transfermarktu', iako to nije službeni sajt, vrijedi 110.000.000 evra. A ja kažem da Dinamo danas vrijedi 300.000.000 evra, zato što Dinamo ima najbolju školu u Evropi", rekao je Mamić, koji je potom otkrio i jedan novi posao Zagrepčana koji bi u budućnosti mogao da im donese veliku korist.

"Svjedoci smo da je danas u Dinamu potpisao ugovor dječko koji je bio kapiten generacije Milana do 15 godina, koji je italijanski reprezentativac i koji se apsolutno može uporediti sa trenutkom kad je u Dinamo došao Dani Olmo"; istakao je Zdravko Mamić.

Radi se o Mateu Tononu, koji ima 16 godina, a u klub ga je doveo isti menadžer koji je to uradio i s Danijem Olmom. U Dinamo Zagrebu je od ranije Tononov stariji brat Alesio.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC