• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin imao šipku u grudima, predviđali mu kraj sezone, a on dao gol za pobedu: Veliki talenat trese mreže u novom klubu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjajno je što se vratio na teren!

 slobodan-tedic-prvi-gol-pec-cvole-eredivizija-mancester-siti-pozajmica-korona-virus-sipka-u-grudima Izvor: Profimedia

Vesti koje smo mesecima čekali iz Holandije! Slobodan Tedić (20), mladi fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Zvoleu, postigao je debitantski gol za taj tim! I to nekoliko nedelja nakon što mu je predviđan kraj sezone, a on završio u bolnici.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog prvo je preležao korona virus, a zatim imao i velikih problema sa plućnim krilom. Mladi napadač nije imao dovoljno kiseonika u plućima, pa mu je ugrađena šipka preko koje je, kroz rebra, ubacivan kiseonik u pluća. Zbog toga se spekulisalo da sve do jeseni 2021. godine neće igrati.

Ali, vratio se na teren. Ponovo je nastupio u prethodnom prvenstvenom kolu protiv Ajaksa, kada je imao malu ulogu na terenu, dok je danas doneo pobedu protiv Venla! On je ušao u igru na poluvremenu, a u 66. minutu pogodio za 1:0.

Venlo je uzvratio samo tri minuta kasnije, da bi Tomas Lam, koji je bio asistnet kod prvog pogotka, sa bele tačke doneo pobedu Tedićevoj ekipi. Bilo je primetno na ovom meču da je ulazak mladog srpskog napadača, za kog se interesovala Crna Gora, razmrdao ekipu Zvolea.

Bio je ovo osmi nastup visokog centarfora u holandskom timu i njegov debitantski gol. Do sada je na svom kontu imao samo jednu asistenciju, ali treba napomenuti da je veliki talenat srpskog fudbala tek dva puta u sezoni bio starter.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC