• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo u Španiji! Atletiko poklanja šampionsku titulu: Devet kola do kraja, a trka tek počinje!

Autor Dragan Šutvić

Još jedno katastrofalno izdanje Atletika koji ispušta titulu iz ruku...

 primera sevilja atletiko madrid 1 0 Izvor: Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez

Ekipa Atletiko Madrida imala je ogromnu prednost u jednom trenutku... Danas je to samo sjećanje jer Barselona može da priđe na bod zaostatka ekipi Dijega Simeonea. Madriđani bodove prosipaju kao da im uopšte nisu potrebni!

Večeras je tim iz glavnog grada poražen u Sevilji, na derbiju 29. kola Primere. Jedini strijelac na meču bio je Markos Akuna, a treba dodati i da je Lukas Okampos u prvom dijelu promašio penal.

Sevilja - Atletiko Madrid 1:0 (0:0)

Možda će vas zanimati

Zapravo, njemu je odbranio Jan Oblak, ali sjajna forma Slovenca nije nikakva utjeha Atletiku. Odbranio je posljednja dva penala u prvenstvenim utakmicama, ali se prednost topi. Sada navijači Atletiko Madrida ne mogu da maštaju o osvajanju prvenstva, iako su mu bili blizu prije samo nekoliko nedjelja...

Bila je ovo još jedna više nego blijeda partija Simeonovog tima. Dok je prolazila taktika sa minimalnim pobjedama, Atletiko je bio najbolji tim u ligi, ali posljednjih nedjelja to ne radi. Morao je da se igra fudbal večeras, kao što je slučaj bio i na meču protiv Reala, Hetafea ili Levantea, koji je u kratkom roku potencijalnom šampionu prepustio samo bod.

Nadigran je Atletiko u svim segmentima.

Kako i zašto, moraće da misli temperamentni Argentinac kom se tim ''raspao'' u toku sezone. Malo povreda, malo problema sa korona virusom, pa pojedine obaveze u nacionalnim timovima sa kojih su se igrači vraćali umorni... Možda bi sada, da može da vrati vrijeme, zabranio odlazak Dijegu Kosti kog se prelako odrekao u toku sezone.

Sevilja pobjedom stiže do 58 boda u sezoni i praktično završava priču oko četvrtog mjesta. Sasvim sigurno gledaćemo ih u Ligi šampiona naredne sezone jer je prednost nad Betisom i Viljarealom ubjedljiva. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC