• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidića za predsednika FSS, rekao i Lalatović: Trener Voše podržao kuma i Mažića - To je spas za srpski fudbal!

Autor Dragan Šutvić

"Imati takvu legendu i razmišljati uopšte o tome je presedan".

 lalatović vidić predsednik fss Izvor: MN PRESS

Bio je "zakopčan" Nenad Lalatović po pitanju svog kuma Nemanje Vidića kada su krajem prošle godine počele priče da bi mogao da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), ali više nije mogao da ćuti.

Lalatović je posle poraza Vojvodine od Rada (2:0), i dosuđenog spornog penala koji je realizovao Kaluđerović, odlučio da podrži Vidića.

Prvo je rekao da bi voleo d

Možda će vas zanimati

 a Rad opstane u ligi jer to zaslužuje, a onda je komentarisao suđenje...

"Odigrali smo dobro prvo poluvreme, a drugo smo odigrali kako smo mogli. Neću da pričam da li je bio penali ili nije, ali...", počeo je Lalatović na konferenciji za medije.

"Jedini spas za spski fudbal je Nemanja Vidić. Bio je kapiten Spartaka, Zvezde i reprezentacije Srbije. Da se ja pitam, i da bi bio mir, treba ga postaviti i disciplina će da postoji. Da li to nekom odgovara da bude ili ne, ne znam, ceo svet bi se divio nama da je Vidić predsednik FSS. Svako drugo rešenje bi bilo pogrešno. Imati takvu legendu i razmišljati uopšte o tome je presedan".

"Kad se pojavimo sa njim - moćniji smo. I onda mi treneri se ovako ne bi kidali, nervirali, ali neću mnogo da dužim. Želim Radu da ostane u ligi, a srpski fudbal neka se zamisli. Postavio bih Nemanju Vidića da bi srpski fudbal duže živeo", dodao je Lalatović.

Izvor: MN PRESS

Trener "lala" je dodao da sudije nema za šta da krivi i da bi Vidić "sve doveo u red", poručivši da voli da priča o srpskom fudbalu i da nije dugo.

"To bi bila prava injekcija za reprezentaciju. Svi nešto ćuti, niko ne sme da kaže, ja ću da kažem - nema nikog boljeg od njega. Ako hoćemo da idemo napred, ako nećemo...", zaključio je trener Lalatović povišenim tonom i potom uz osmeh dodao:

"Vidić i Mažić - gde bi nam bio kraj!".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC