• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blam fotke srpskih fudbalera, modni promašaji koji se pamte!

Autor 000

Prisjetili smo se kako su nekada srpski reprezentativci dolazili na okupljanja nacionalnog tima i zbog čega je Fudbalski savez morao da promijeni neka pravila po tom pitanju...

 reprezentacija srbije modni promašaji majice auti mitrović kolarov Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije u posljednjih nekoliko sedmicaprivlači mnogo više pažnje nego inače, prije svega zbog odličnih rezultata na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Zbog toga su "orlovi" skočili i na 25. mjesto na FIFA rang listi, ali ne tako davno reprezentativci Srbije privlačili su pažnju svojim - oblačenjem.

Možda će vas zanimati

 Naime, stvari su nekada išle toliko daleko da su u Fudbalskom savezu Srbije morali da promijene pravila kada se 2015. godine na okupljanje nacionalnog tima Aleksandar Mitrović, sada najbolji strijelac u istoriji reprezentacije, pojavio u majici sa slikom ženskih grudi na njoj.

Tom prilikom se na Mitrovića naljutio i Nemanja Matić, pa je mlađeg kolegu kritikovao zbog takvog stajlinga.

"Ja sam jedan od prvih koji mu je zamjerio zbog toga. Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po dobrim igrama i golovima. Pustite da mi to riješimo među sobom. Bilo je kritike. Valjda se više neće ponoviti", rekao je tada Matić.

Izvor: MN PRESS

Od tada su u FSS odlučili da praksa postane da prvo fudbaleri stignu u Kuću fudbala u Staroj Pazovi, pa da susret sa novinarima imaju tek kada svoju odjeću zamijene opremom reprezentacije Srbije.

Iako sada više nemamo prilike da vidimo u kakvim modnim kombinacijama "orlovi" stižu na okupljanja, neke zanimljive stare fotografije su i dalje dostupne.

Zato smo odlučili da se prisjetimo kako su stvari izgledale sada već davne 2006. godine, kada su se reprezentativci tadašnje Srbije i Crne Gore pripremali za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Njemačku, ali i kako su izgledale kasnijih godina..

Neki su pozirali u šarenim "autfitima", neki su poput Aleksandra Kolarova pozirali pored skupocjenih automobila, a sigurno je da će iz današnje perspektive njihove odjevne kombinacije izgledati još zanimljivije...

A podsjetite se kako su se srpski fudbaleri oblačili onih famoznih 90-ih godina prošlog vijeka...

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC