• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea gostuje Zvezdi, crveno-bijeli žele revanš, Bajića muče povrede!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

“Nećemo biti u punom sastavu” poručio trener Igokee Dragan Bajić pred gostovanje u Beogradu.

 aba crvena zvezda igokea najava bajic klemons Izvor: ABA liga/KK Igokea/Nikola Vuruna

Košarkašima Igokee ostala su još tri meča do kraja regularnog dijela sezone u ABA ligi, a biće to teški dueli protiv Crvene zvezde, Budućnosti i Mornara, ekipama koje se bore za sami vrh.

Ekipa Dragana Bajića prvo će na megdan Crvenoj zvezdi, koju je u prvom dijelu sezone, na povratničkom debiju Dejana Radonjića, savladala sa više nego ubjedljivih 85:65 u Laktašima.

Igokea je u seriji od pet pobjeda u ABA ligi, ali su crveno-bijeli favoriti u ovom meču, čega je svjestan i trener Aleksandrovčana.

“Poslije zgusnutog rasporeda i dugih putovanja uhvatili smo malo vremena našli smo malo vremena da odmorimo i da malo treniramo pred utakmicu sa Crvenom zvezdom. Sigurno nas očekuje tteška utakmica, Zvezda je tim za respekt, to je tim koji ima najviše ciljeve u ABA ligi. Ono što ja očekujem od svojih momaka, to je da pružimo što jači otpor favorizovanom protivniku. Znamo gdje je Zvezda najjača kada je u pitanju njihova igra, krasi ih sigurna ta defanziva i pritisak po čitavom terenu, napadački su jako potentni i prijete sa svih pozicija. Međutim ja očekujem jedan dobar odgovor od svog tima, da odigramo jednu dobru utakmicu, rastrčanu ida odgovorimo an igru Zvezde na najbolji način. Ono što me brine to je sastav na koji ću moći da računam, imamo neke igrače koji su povrijeđeni i nećemo konkurisati u punom sastavu u toj utakmici”, rekao je Dragan Bajić.

Košarkaš Igokee Entoni Klemons, istakao je snagu Crvene zvezde na bekovskim pozicijama i dodao da se njegova ekipa mora pripremiti i fizički i mentalno.

"Crvena zvezda je veoma jaka ekipa, respektujemo ih kao moćan tim ABA lige i kao evroligašku ekipu, jedna je od najboljih u ligi. Zbog tih razloga se trebamo dobro pripremiti fizički i mentalno, znamo da igraju veoma jaku odbranu i imaju izvrsne igrače poput Džordana Lojda i Korija Voldenas na bekovskim pozicijima koji znaju imati preko 20 poena po utakmici. Moraćemo dobro igrati i biti fokusirani na naš plan igre i dati sve od sebe, i mislim da smo spremni za to”, rekao je Klemons.

Utakmica između Crvene zvezde i Igokee igra se u nedjelju od 17 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC