• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 Srba bez kluba na kraju sezone: Štoper koga traži pola Evrope, dva bivša kapitena i zaboravljenia "devetka" Srbije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ko su najbolji srpski igrači koji na kraju sezone ostaju bez ugovora? Mnogo Srba će na tržištu tražiti

 desetorica srba slobodni igrači na kraju sezone Izvor: MN PRESS

Bliži se kraj sezone, a mnogo srpskih fudbalera se bliži kraju ugovora.

Za neke to znači da ih čeka mukotrpno traženje novog kluba, a za neke se klubovi otimaju. Najveće zvezde bez ugovora kada je Srbija u pitanju su defanzivci, a tu se nalazi nekoliko reprezentativaca.

Možda će vas zanimati

Počećemo od štopera koji godinama igra u Italiji, a sada nekoliko velikana iz Serije A želi da ga ima u timu!

NIKOLA MAKSIMOVIĆ 

Izvor: MN PRESS

Stameni štoper  neće produžiti ugovor sa Napolijem u kome je igrao odlično u poslednje vreme. Na startu se nije baš najbolje snašao i pozajmljen je u Rusiju, ali sada je digao formu i žele ga Milan i Inte, kao i ogroman broj klubova iz Italije. 

Vest Hem je i ranije pokazivao interesovanje, a ako se plasiraju u Ligu šampiona na kraju ove sezone Maksimović bi bio sjajno pojačanje za "čekićare". Svakako će moći da bira!

ALEKSANDAR KOLAROV

Izvor: MN Press/Marko Metlaš

Rekao je da neće u Zvezdu, pojavile su se informacije da ga želi Galatasaraj, ali on neće iz Italije. Kako poslednje informacije govore traži tim iz Serije A. 

Igrao je sa velikim uspehom za Romu i Lacio, u Interu se kod Antonija Kontea nije snašao, a moguće je da potpiše za Bolonju kod Siniše Mihajlovića. 

BRANISLAV IVANOVIĆ

Izvor: Profimedia

Još jedan bivši kapiten nacionalnog tima. Ivanović će najverovatnije ispasti iz Premijer lige sa Vest Bromvičom, a ove sezone je promenljivo igrao za VBA. 

Ne govori se ništa o njegovom ostanku u timu, a sigurno neće ostati ako ekipa Vest Broma ispadne u drugu ligu. I kod njega se ranije pominjao povratak u srpski fudbal kao opcija, ali za sada nema informacija o tome. 

MARKO DMITROVIĆ

Izvor: MN PRESS

Golman reprezentacije Srbije je nedavno za MONDO pričao o planovima nakon isteka ugovora, ali za sada nisu potvrđene glasine da na kraju godine ide u Sevilju. 

Godinama sjajno brani za Eibar. tamo je počeo da šutira i penale. a sada je vreme za veći izazov i tim koji igra Evropu. 

NEMANJA MILUNOVIĆ

Štoper - Nemanja Milunović.
Izvor: MN PRESS

Odužili su se pregovori Crvene zvezde sa svojim najboljim defanzivcem oko produžetka ugovora. Idelan je za formaciju sa tri igrača pozadi koju Stanković forsira u Evropi i jedan je od najkonstanijih u timu. 

Mogao bi da se ponovo izbori i za mesto u nacionalnom timu Srbije, ali ostaje da se vidi gde će nastaviti karijeru. Navijači Zvezde i uprava kluba bi hteli da on ostane. 

VUKAŠIN JOVANOVIĆ

Izvor: MN PRESS

Zlatni "orlić" nije ostvario karijeru koja se očekivala od njega do sada i trebalo bi mudro da bira svoj naredni klub. Ima 24 godine u Bordou je nekad igrao, a nekada sedeo na klupi i jasno je šta mu je neophodno.

Mora da traži klub u kome će sigurno igrati i probati da digne svoju karijeru na viši nivo. 

ALEKSANDAR PEŠIĆ

Izvor: MN PRESS

Prilično se izgubio kada je otišao iz Zvezde, nije mu prijao Al Itihad, ali sada u Makabiju igra odlično i redovan je na terenu. Još uvek nije produžio ugovor sa Izraelcima, ali je za očekivati da se to desi. 

SRĐAN PLAVŠIĆ 

Izvor: MN PRESS

Posle Crvene zvezde ostvario je značajne uspehe u Češkoj gde je uzeo češki kup u sezoni 2019/20. Imaće ponuda za nastavak karijere s obzirom da je prilično dobro igrao u dresu Sparte. 

FILIP ĐORĐEVIĆ

Izvor: MN PRESS

Mnogi su zaboravili na nekadašnješ špica reprezrentacije Srbije, ali on i dalje igra u Italiji. 

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Lacija završava sezonu u Kjevu u Seriji B, ali je ove sezone dao samo četiri gola i karijera mu je u padu i neće mu biti lako da nađe novi angažman, a tražiće ga u Italiji. 

VLADIMIR GOLEMIĆ 

Izvor: Tanjug/AP Photo/Tano Pecorararo/LaPresse

Krotone ne igra dobro ove sezone, ali Vladimir Golemić je sa nekoliko golova sa pozicije štopera skrenuo pažnju na sebe. 

Iskusnom štoperu neće biti teško da nađe novi angažman, ali videćemo gde će završiti. Posle gola Interu, verujemo da ostaje u Seriji A. 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC