• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović spasio Crvenu zvezdu! Zlatan je veliki - nije htio da tuži crveno-bijele zbog dvojice prijatelja!

Autor Dušan Ninković

Šveđanin napravio gest za divljenje.

 zlatan-ibrahimovic-uvrede-navijaca-fk-crvena-zvezda-kazna-liga-evrope-mec-bez-publike-navijaci Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mora da plati kaznu, a naredni evropski meč odigraće bez prisustva publike. Crveno-bijeli kažnjeni su za rasističke povike upućene Zlatanu Ibrahimoviću tokom meča u nokaut fazi Lige Evrope.

Možda će vas zanimati

Taj meč se igrao bez publike, ali su šokantni povici o kojima se pisalo širom svijeta dopirali iz neke od loža stadiona Rajko Mitić. Srpski šampion dobio je kaznu, a ona je mogla biti i daleko veća. U priču je prste umiješao i Zlatan Ibrahimović koji nije želio da srpski tim bude sankcionisan, prenosi ''MozzartSport''.

Po njihovim navodima, Šveđanin balkanskih korijena odbio je da podiže privatnu tužbu protiv Crvene zvezde, a u pismu koje je dostavljeno UEFA istakao je da se u Beogradu osjećao bezbjedno. Odnosno, da rasizma nije bilo u nekoj većoj mjeri od par nekontrolisanih uzvika na ogromnom i praznom stadionu.

Odmah nakon meča Zlatan Ibrahimović istakao je da će Crvenoj zvezdi biti na usluzi. Obećao je pomoć i potrudio se da klub ne bude kažnjen mnogo ozbiljnije. Prije svega zbog prijateljstva sa Dejanom Stankovićem koji mu je bio saigrač, ali i Sinišom Mihajlovićem, kog obožava.

Sastavio je izjavu kako se u Beogradu osjećao poštovano, kako mu je klub ukazivao čast i poštovanje na svakom koraku i da Beograd nije napustio uvrijeđen. Pohvalio je organizaciju meča, zapečatio koverat i proslijedio ga UEFA!

Kakav gest čovjeka koji je i blizu ulaska u petu deceniju jedan od najboljih igrača tima sa San Sira i kompletne Serije A!

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC