• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasili se navijači Vojvodine: Situacija u klubu je zabrinjavajuća!

Autor Dragan Šutvić

"Kome smeta jaka FK Vojvodina i u čijem je intertesu destabilizacija Kluba?", pitaju se oni.

 fk-vojvodina-saopstenje-navijaca-situacija-u-klubu Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović već duže vrijeme nezadovoljan je stanjem u Vojvodini. Prvo je tražio da se igračima i zaposlenima isplate sve zaostale zarade, dok je u posljednje vrijeme fokus na budućnosti kluba u kojoj djeluje da nema njega.

Mladi trener se zapitao zbog čega njemu i članovima stručnog štaba, kao i pojedinim igračima, nije ponuđen novi ugovor kada su ostvarili sve što su zacrtali?

Možda će vas zanimati

Najavio je zbog toga da odlazi iz kluba, a pred utakmicu sezone u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana, na kojoj je neizvjesno da li će biti njega, oglasili su se i Ujedinjeni navijači Vojvodine koji su medijskim kućama proslijedili saopštenje o aktuelnoj situaciji u klubu.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Povodom najnovijih dešavanja u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, na koje je ukazao Šef stručnog štaba Nenad Lalatović, ujedno najuspješniji trener u istoriji fudbalskog kluba, Ujedinjeni navijači Vojvodine, obavještavaju sportsku i vojvodinašku javnost da, je situacija u Klubu zabrinjavajuća.

Taman kada se učinilo da sveukupna situacija u Fudbalskom klubu Vojvodina ide u dobrom smjeru, odnosno kada su isplaćene sve zaostale zarade igračima i radnoj zajednici, osvojen Kup Srbije, ponovo ostvaren plasman u polufinale kupa Srbije, kontinuirano stabilno treće mjesto u Super ligi Srbije, potpisani ugovori sa talentovanim mladim igračima iz omladinskog pogona, dolazi do neočekivane destabilizacije Kluba od strane pojedinih članova Upravnog odbora.

Šef stručnog štaba - Nenad Lalatović dotakao se aktuelnog problema i putem sredstava javnog informisanja upozorio javnost na trenutnu situaciju u Klubu. Postavlja se pitanje, da li su lični interesi pojedinaca, članova Upravnog odbora, važniji od stabilnosti Kluba. Stiče se utisak, da nekom smeta jaka FK Vojvodina, odnosno da se tendenciozno opstruiše normalan rad Kluba. Na koji drugi način objasniti kreiranje vanredne situacije u Klubu, koja se nažalost projektuje od onih kojima je Klub poveren na rukovođenje.

Samim tim, Ujedinjeni navijači Vojvodine, postavljaju pitanje: Kome smeta jaka FK Vojvodina i u čijem je interesu destabilizacija Kluba???

Stoga, apelujemo na cjelokupnu sportsku i vojvodinašku javnost, da shvate ozbiljnost situacije sa kojom je FK Vojvodina suočena, odnosno pozivamo sve one kojima je FK Vojvodina u srcu da se uključe u rješavanje aktuelnih problema, kako bi zajedničkim angažmanom obezbijedili normalno funkcionisanje Kluba", navodi se u saopštenju koje potpisuju Ujedinjeni navijači Vojvodine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC