• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi pleše i hoće titulu! Argentinac opet ruši rekorde: Barselona neće odustati!

Autor Dragan Šutvić

Omaleni Argentinac i njegova četa mogli bi neočekivano da postanu šampioni.

 primera barselona hetafe mesi Izvor: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Šampionske ambicije djelovale su kao snovi u jednom trenutku ove sezone. Tada je Atletiko iz Madrida imao dvocifrenu bodovnu prednost, ali Lionel Mesi nije dozvolio da prvenstvo bude gotovo!

Madriđani su gubili bodove, a Barselona ih pažljivo sakupljala čak i kad nije igrala sjajno. Bili su impresivni u drugom dijelu sezone, pa pobjeda nad Hetafeom za njih znači samo još jedan dobro odrađen posao u kancelariji.

Možda će vas zanimati

Barselona - Hetafe 5:2 (3:1)

Ponovo je u centru pažnje bio Argentinac, dvostruki strijelac i prvi čovjek u fudbalskoj istoriji koji je u 12 uzastopnih sezona postigao 25 ili više ligaških golova. Da su to jedini koje je dao u karijeri, bilo bi mnogo...

Barselonu je doveo do prednosti već u osmom minutu, njegov saigrač Lengle izjednačio je autogolom četiri minuta kasnije, ali je isti odgovor imao i Hetafe. Čakla je u 28. minutu postigao autogol, a Mesi u 33. postavio konačan rezultat prvog dijela igre - 3:1!

U nastavku meča mogli smo da vidimo dramu! Unal je pogodio sa bijele tačke na oko 15 minuta do kraja susreta, što je značilo i novu rezultatsku neizvjesnost na Kamp Nou. Ali, Barselona je iz problema izašla na vrijeme, golovima Arauha u 86. i Grizmana u 93. minutu susreta.

Nakon ove pobjede katalonski tim ima pet bodova i meč manje od Atletiko Madrida, a na putu do čela tabele im je i Real. Ukoliko pobijede taj svoj neodigrani meč preskočiće ekipu Zinedina Zidana i postati najbliži pratioci ''Jorgandžijama''.

A u narednom kolu sve derbi do derbija. Atletiko ide u Bilbao, na teško gostovanje Atletiku, Real Madrid čeka šestoplasirani Betis dok Barselona gostuje sedmoplasiranom Viljarealu. Trka u Španiji godinama nije bila ovako dobra!

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC