• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac traži desetu pobjedu u nizu, Velež 15. vezani meč bez poraza - spektakl je zagarantovan!

Autor Dragan Šutvić

Biće "vatre" na stadionu u Vrapčićima

 premijer liga bih velež borac maksimović ćosić najava Izvor: Promo/FK Velež Mostar

Do kraja takmičenja u m:tel Premijer ligi BiH ostalo je još šest kola, a Borac će, u prvoj od posljendjih šest borbi, odmjeriti snage sa Veležom (petak, 20 časova, stadion Rođeni).

Crveno-plavi su u prošlom kolu, trijumfom nad Širokim Brijegom (2:1), izbili na prvo mjesto sa 53 boda, dok je Velež u ovom trenutku trećeplasirani uz dva boda manje i nema sumnje da nas čeka sjajan meč.

Možda će vas zanimati

"Sigurno je da na utakmicu idemo u jednom dobrom raspoloženju, gostujemo dobroj ekipi koja je neporažena od oktobra. Kući igraju jako dobro, ekipa su koja je u naletu, koja ima dobar ambijent iza sebe. Međutim, i mi isto imamo jedan dobar momenat i nadamo se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i da ćemo se u Banjaluku vratiti sa jednim dobrim rezultatom", istakao je trener Borca Marko Maksimović na konferenciji za novinare u najavi utakmice.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Stanje po pitanju igračkog kadra pred ovaj meč nije na zadovoljavajućem nivou.

"Vranješ i Mehanović nisu nikako trenirali pred ovu utakmicu, njihovi nastupi su pod znakom pitanja. Sa nama će sigurno ići na put, ali ne možemo znati u ovom momentu da li će moći da nam pomognu. Od utakmice sa Širokim Brijegom nisu imali nijedan trening. Mehanović je čak imao punkciju koljena, Vranješa takođe muči koljeno, dobio je i jedan udarac u rebro, tako da ćemo vidjeti šta i kako. Lukić i Jovanović su standardno van stroja, a vraćaju se, nakon odrađene suspenzije, Zakarić i Meleg."

Što se tiče Veleža, zbog kartona trener Dudić ne može da računa na tri igrača. Jedan od njih je i Samir Radovac, jedan od lidera sadašnje generacije Mostaraca.

"Velež ima stvarno dobre igrače, od Brandaa, Anđušića, Hasanovića, Zeljkovića... Fali im Radovac, ali igrači smo i mi bez Vranješa, Zakarića, pa smo prolazili. Ekipa koja je u vrhu ne može da kaže da joj fali jedan ili dva igrača. Naravno da će reći da su oslabljeni, ali bili smo i mi u prošlom kolu neigranjem Zakarića i Melega, pa smo morali da igramo. Sastavni dio svake fudbalske igre su kartoni, povrede... tako da očekujem Velež koji će da bude motivisan, ali i nas na jako visokom nivou", istakao je Maksimović.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Štoperski tandem sa Dejanom Uzelcem i ovog puta će činiti Đorđe Ćosić.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica, radi se o veoma kvalitetnom protivniku. Posljednji meč u Premijer ligi BiH izgubili su 31. oktobra od Zrinjskog, ali i mi smo u naletu, tako da idemo u Mostar da se pokažemo u što boljem svjetlu i zašto smo u ovom trenutku na prvom mjestu na tabeli", istakao je Ćosić.

M:TEL PREMIJER LIGA BiH - 28. kolo

Petak:

Radnik - Sloboda (17.00)

Velež - Borac (20.00)

Subota:

Krupa - Mladost (15.00)

Sarajevo - Željezničar (16.55)

Široki Brijeg - Zrinjski (19.05)

Ponedjeljak:

Olimpik - Tuzla siti (15.00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC