• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović se emotivno oprostio od Vojvodine: Neka Čukarički bude treći, kad već daju duple premije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Vojvodina nikad lakše može da uđe u grupnu fazu u Evropi, a ako dovedete sedam-osam-deset novih igrača, oni treba da se uklope kod novog trenera, pa će tako teže ući".

 nenad-lalatovic-fk-vojvodina-oprostaj Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović još tri puta vodi Vojvodinu i zvanično odlazi. Na konferenciji za medije pred meč sa Radničkim se i zvanično oprostio od kluba, ponovivši još jednom da klub ne želi da produži ugovor sa njim, kao ni sa igračima koji su doneli Kup Srbije.

Možda će vas zanimati

U emotivnom monologu je naveo da se nada da će Vojvodina dovesti bolje igrače i trenera od postojećih, a da će im on ako budu beležili bolje rezultate - za to isplatiti 13. platu.

"Rastajem se sa Vojvodinom, ima ponuda, razmisliću šta je najbolje za mene. Vojvodina će mi ostati u srcu, a u Novom Sadu ću živeti. Mnogo dugujem klubu jer su me afirmisali, rastaćemo se za dva-tri kola, možda i ranije ako uprava odluči. Svaki trening i meč ću odraditi maksimalno. Sve pohvale za moje igrače i navijače, dali smo mnogo, bar 50-60-70 godina će se juriti naši rekordi", ispričao je Nenad Lalatović i osvrnuo se na meč sa Radničkim.

Istakao je da Vojvodini "ne donosi ništa i ne uzima ništa" pošto su već obezbedili Evropu, iako još jure treću poziciju koju je ranije obećao, ali da sada ne bi imao ništa protiv ni da Čukarički bude ispred.

fudbaler Partizana na utakmici Kupa Srbije protiv Vojvodine Novi Sad na stadionu Karadjordje, Novi Sad 21.04.2021. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Kup Srbije, Vojvodina Novi Sad
Izvor: MN PRESS

"Oni su svojim igračima duplirali premije, možda sam ih iznervirao kad sam rekao da će biti treći, pa su reagovali. Znači dobiće duple premije ako budu treći, to je samo dokaz koliko voli klub i svoje igrače i zato mu se sve vraća. Zato i dovodi najbolje mlade igrače iz Srbije. Što se mene tiče, mogu da budu i treći, kad imate takvog čoveka koji daje duple premije... Nama je bio cilj da budemo treći, a na moje igrače svaki navijač treba da bude ponosan", rekao je Lalatović.

Trener "stare dame" je rekao da je budžet Vojvodine samo 2,5 miliona evra, da duplo više ima Čukarički, a da su Zvezda sa 30 i Partizan sa 20 miliona evra neuporedivo jači.

Zato je posebno zadovoljan načinom na koji je Vojvodina odigrala protiv Zvezde, stvorila nekoliko šansi i nije ih pretvorila u gol, ali da veruje da ovaj tim ima kapacitet da se plasira u Ligu konferencija, prvi put u istoriji.

"Vojvodina nikad lakše može da uđe u grupnu fazu, a ako dovedete sedam-osam-deset novih igrača, oni treba da se uklope kod novog trenera, pa će tako teže ući", zaključio je Lalatović.

Meč protiv Radničkog igra se u sredu od 16 časova, a šansu će dobiti mladi Novevski i Miletić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC