• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović primio infuziju da bi mogao na Partizan: Ne sumnjam u regularnost, pritisak je na njima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Mislim da je naša liga kvalitetna i ne bih se složio sa pričama o nameštanju niti želim da pljujemo po našim klubovima i našim igračima".

 nenad lalatović vojvodina partizan infuzija Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović nije vodio Vojvodinu u petak protiv Bačke (2:1) zbog temperature, primao je infuziju i oporavio se, tako da će biti na klupi "lala" u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana.

Biće to revanš iz prethodnog finala u Nišu, koji je Vojvodina dobila posle penala, ali sada će se utakmica igrati na "Karađorđu" i bez prisustva navijača. U međuvremenu su Vojvodina i Partizan odigrali još dva meča i oba tima su po jednom slavila.

Možda će vas zanimati

"Partizan ima jako dobre igrače, odlično pokrivaju prostor, igraju duboko, imaju svoje šablone i akcije. Partizan igra u odličnoj formi od dolaska Stanojevića, na dvadesetak utakmica imaju samo jedan poraz u derbiju u kom su odigrali jako dobro prvo poluvreme. Partizan će sigurno pokušati da spasi sezonu ulaskom u finale i zbog toga je veći pritisak na njihovoj strani", rekao je Lalatović na konferenciji za medije pred sutrašnji meč (19.05).

"Mi smo ih pobedili prošle godine u finalu i da ostanu i drugu godinu bez trofeja, to bi za Partizan bio veliki hendikep. Oni su nas pobedili u prvenstvu 2:0 i to treba da bude naš motiv da damo 120% svojih mogućnosti i da im pariramo kako znamo i umemo, pogotovo na našem stadionu".

Rekao je da su prednost Partizana, kao i Zvezde, kvalitetni stranci zbog kojih su ispred svih, a istakao je i da se nada dobroj utakmici i fer suđenju.

"Verujem da će biti dobra utakmica, da će proteći u fer i korektnom odnosu. Sudiće Srđan Jovanović, koji je odličan sudija, i nadam se da će imati kriterijum 50-50, baš kao i do sada", poručio je Lalatović i rekao da će mu nedostajati atmosfera iz Niša.

Istakao je i da se oporavio Drinčić, dok je Đurić još rovit, ali da veruje da će biti u najjačem sastavu podsetivši da u Kupu nema "bonus" pravila.

Vojvodina je inače u tri meča u Kupu Srbije igrala u gostima, a Lalatović je upitan da li bi posumnjao u regularnost da su i četvrti put žrebani kao gosti. Istakao je da uopšte ne sumnja u regularnost i poručio da je liga kvalitetna o čemu se slabo priča.

"Ne sumnjam u regularnost takmičenja. Mislim da je naša liga kvalitetna i ne bih se složio sa pričama o nameštanju niti želim da pljujemo po našim klubovima i našim igračima. I ja sam igrao fudbal i znam da može igrač da se oklizne i da može da pogreši i meni se jednom desilo da postignem autogol, naravno da to nisam uradio namerno. Ne treba da pljujemo po našoj ligi i klubovima, već da štitimo naš fudbal, da bi naši igrači mogli da odu u inostranstvo i da klubovi zarade novac. Naši klubovi žive od transfera, a kako da prodamo naše igrače ako pljujemo po našim klubovima i utakmicama?", rekao je Lalatović i podsetio na primer Dinama iz Zagreba.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC