• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraćaju se Jovanović i Milojević: Borac želi prvo finale Kupa BIH poslije 10 godina!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Učinićemo sve da ispunimo cilj i da Borac uđe u finale poslije 10 godina“, poručio je trener Borca Marko Maksimović pred revanš utakmicu sa Klisom.

 marko maksimović i aleksandar subić najava polufinale protiv klisa Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac sutra će gostovati u Mostaru gdje će protiv Klisa odigrati revanš meč polufinala Kupa BIH.

Prvi meč protiv federalnog drugoligaša završen je pobjedom 4:1 na Gradskom stadionu u Banjaluci, a iako se očekuje rutinski posao za Borac, crveno-plavi u ovaj duel ulaze maksimalno ozbiljno.

Možda će vas zanimati

"Ulog znamo svi, odlazak u finale. U prvoj utakmici imali smo nepoznanicu šta nas očekuje, ali sada nam je jasno šta očekujemo sutra. Imamo jedan jedini cilj, to je ulazak u finale i učinićemo sve da to ispunimo i da Borac uđe u finale poslije 10 godina", poručio je trener Borca Marko Maksimović.

On će malo „promiješati karte“, ali Borac neće biti oslabljen, naprotiv, vraćaju se i neki standardni igrači koji su bili povrijeđeni.

"Idemo u Mostar u jako dobrom sastavu. Vraćaju se Milojević i Jovanović i igraće, samo ćemo još da vidimo koje će to biti minute. To je dobra vijest da imamo njih, vidjećemo koliko će moći, jer dugo su odsutni. Zakarić, Vranješ, Meleg će ići tamo, neke ćemo igrače ostaviti ovdje koji su puno igrali jer imamo za vikend utakmicu protiv Širokog Brijega. Sad je to puno bolje, roster se proširio i onda možemo nekad, ne da kažemo da smo oslabljeni, nego da odmorimo neke igrače tako da je sada puno lakše", rekao je Maksimović.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Navijači Borca ovih dana imaju mnogo razloga za zadovoljstvo jer osim fudbalera odlične rezultate ostvaruju i rukometaši i košarkaši.

"Mi svi koji smo tu čitav život tu, meni i igračima kao što su Subić, Vranješ koji su ponikli u ovom klubu je uvijek drago zbog Borca, a još je draže kada se u Banjalučanima probudi ta emocija za Borac. Drago mi je da smo uspjeli to da probudimo kod publike i nastavićemo jako dalje, da pokušamo do kraja sezone još više usrećimo prije svega navijače Borca i sve Banjalučane. Mislim da je došlo vrijeme da se banjalučki spot vrati na mjesto gdje pripada i u rukometu, i u košarci, i u fudbalu. S te strane želim i rukometašima i košarkašima sreću do kraja sezone", istakao je Maksimović.

Fudbaler Borca Aleksandar Subić očekuje da se pobjednički niz crveno-plavih nastavi i u Mostaru.

"Mislim da smo na dobrom putu, imamo pobjednički niz i ako uđemo motivisani kao sve i jednu utakmicu što smo ušli do sada ne bi trebao rezultat da izostane", poručio je Subić.

Revanš meč polufinala kupa BIH između Klisa i Borca igra se u srijedu od 15 časova, dok će dva časa kasnije biti odigrano drugo polufinale između Sarajeva i Tuzla sitija (prvi meč 1:0).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC