• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Vojvodine nisu hteli na teren, Lalatović sve otkrio: Dvojica su mi prišla, boje se da ne ostanu na ulici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novosađani su igrali kao da se oni bore za opstanak, rekao je trener Vojvodine.

 nenad-lalatovic-vojvodina-igraci-buducnost-ne-igraju-ugovori-ponude-radnicki-nis-opstanak-superliga Izvor: YouTube/FK Vojvodina/Screenshot

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da iskoriste poraz Čukaričkog i vrate se na treće mesto na tabeli Superlige, ali jesu uspeli da zadovolje standarde njihovog trenera.

Možda će vas zanimati

Nenad Lalatović je posle remija 0:0 protiv Radničkog iz Niša bio pun pohvala za njegove igrače, a otkrio je i neke vrlo zanimljive detalje iz njegovog tima.

Trener Vojvodine istakao je da je zadovoljan igrom njegovog oslabljenog tima, uprkos tome što nisu stigli do pobede, pritom istakavši da su pojedini njegovi fudbaleri nisu bili spremni da nastupe na ovom susretu zbog budućih ugovora.

"Želeli smo pobedu i napadali smo svih 90 minuta. Pokazali smo da Vojvodina gleda samo svoje dvorište, ne gledamo ko se bori za opstanak, ko se ne bori, mi igramo pošteno i to smo pokazali i danas. Lopta nije htela da uđe u gol, ali jako sam zadovoljan", počeo je Lalatović posle meča.

On je potom isticao talentovane igrače Vojvodine, još jednom napomenuvši da neće biti trener Novosađana naredne sezone.

"Drago mi je što su igrači kojima sam danas dao šansu tu šansu u potpunosti iskoristili. Tu moram da pohvalim malog Miletića, koji je pokazao da je budućnost kluba i to je dete koje je došlo iz Crvene zvezde. On je igrač na kojeg Vojvodina u budućnosti ozbiljno mora da računa. Budućnost Vojvodine su Zukić i Topić koji već igraju standardno. Devetak, Miletić, Toroman... To su igrači na koje će Vojvodina ozbiljno računati sa novim trenerom od leta, koji bude došao ovde", jasan je trener Vojvodine.

Lalatović je potom otkrio detalje razgovora sa dvojicom igrača, koji navodno nisu nastupili na meču zbog njihovih eventualnih narednih angažmana.

"Dva igrača su mi danas prišla... Ja njih razumem. Kažu 'šefe, ako nije problem da danas ne ulazim u igru, imamo neke ponude, ali mi nismo produžili ugovor s Vojvodinom i ako se povredimo...' Ja sam već rekao, strah ih je da se ne povrede, jer onda oni ostanu na ulici. Kaže 'ako se povredimo, a nismo potpisali, mi smo na ulici šefe, nas niko neće hteti, mi para nemamo'. Rekao sam 'momci, apsolutno vas podržavam, u pravu ste, mi smo obezbedili Evropu.' Pokazali smo svima da smo za primer, da smo igrali meč samo zbog sebe. Borili smo se kao da se mi borimo za opstanak", rekao je Nenad Lalatović.

Nenad Lalatović posle Vojvodina - Radnički Niš 0:0
Izvor: YouTube/FK Vojvodina

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC