• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinoviću otkaz u Sarajevu, Slišković napušta klupu Željezničara?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Da li će sarajevski rivali u istom danu ostati bez trenera?

 sarajevo željezničar smjene vinko marinović blaž slišković Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Loši rezultati Sarajeva i Željezničara doveli su u pitanje ostanak trenera Vinka Marinovića na klupi bordo, te Blaža Sliškovića na klupi Željezničara.

Sarajevo je remijem 0:0 protiv Slobode, odnosno trećim u posljednja četiri meča ispustilo oggromnu prednost koju je imalo na početku proljećnog dijela sezone i prepustilo lidersku poziciju Borcu, koji sada ima dva boda prednosti.

Možda će vas zanimati

 Nakon kiksa protiv Slobode uprava Sarajeva u utorak uveče održala je sjednicu na kojoj se razgovaralo o raskidu ugovora sa trenerom Vinkom Marinovićem, prenosi “Oslobođenje”.

Ništa bolja situacija nije ni kod najvećeg rivala, Željezničara, koji je nedavno smijenio trenera Amara Soima i doveo Blaža Sliškovića, ali to nije donijelo rezultat.

Klub sa Grbavice koji nema nijednu pobjedu u 2021. godini nastavio je sa lošim rezultatima, a u posljednjem kolu poražen je na svom terenu od Širokog Brijega, što je treći vezani poraz plavih.

Fudbalski klub Željezničar u srijedu je saopštio da trener Blaž Slišković zbog porodičnih problema neće voditi ekipu na današnjem duelu protiv Veleža u Mostaru.

FK Željezničar obavještava javnost da Blaž Slišković, šef stručnog štaba Plavih, neće danas voditi ekipu zbog porodičnih problema.

Posted by FK Željezničar on Wednesday, May 12, 2021

Nakon ove informacije pojavile su se glasine da popularni Baka više neće voditi Željezničar, međutim, PR menadžer Željezničara Armih Herić demantovao je ove informacije.

"Mogu samo da potvrdim ono što smo saopštili, a to je da g. Slišković danas neće voditi ekipu zbog porodičnih problema, nažalost. Svakakve glasine ne bih da komentarišemo, Slišković je trener Željezničara", rekao je Herić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC