• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ - Zvezda nije bilo namješteno! Oglasili se Francuzi, pa Zvezdan Terzić - velika pobjeda!

Autor Pavle Knežević

Poslije 30 mjeseci je dokazano - sve je bilo čisto!

 fk-crvena-zvezda-psz-nije-bilo-namesteno-francuska-istraga-zvezdan-terzic-izjava Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Francuski državni finansijski tužilac obustavio je istragu o navodnom namještanju na utakmici Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde i odlučio je da odbaci slučaj, javlja Ekip.

Možda će vas zanimati

Utakmica je pokrenuta 30. septembra 2018. nakon što je PSŽ slavio 6:1, a onda se pojavili navodi o velikim uplatama na pobjedu "svetaca" od tačno pet golova razlike. Sada je sve odbačeno, poslije sprovedene istrage.

Ovu vijest su jedva dočekali i u Crvenoj zvezdi, koja je sve vrijeme insistirala na nevinosti. Oglasio se i generalni direktor Zvezdan Terzić riječima: "Pravda je spora, ali dostižna".

"Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vrijeme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u cijelu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobjeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi - pravda je spora, ali dostižna. Vidjećemo sa našim pravnim timom koji su sljedeći koraci", istakao je Terzić.

Pravno gledano, istraživalo se kriminalno udruživanje zarad prevare u sportu. I Pari Sen Žermen i Crvena zvezda su žestoko demantovali takve navode.

Iz Crvene zvezde su od početka insistirali da oni nemaju veze sa slučajem, pominjalo se i da je klub "kolateralna šteta" u napadima na bogati francuski klub. 

Što se tiče "sljedećih koraka" koje pominje Terzić, pričalo se o tužbi protiv Ekipa i drugih, ali pitanje je da li će od toga išta biti. Vidjećemo kakvi će biti dalji koraci Zvezde.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC