• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić se oglasio o najboljoj sezoni u istoriji Dinama: Ponovo proziva neprijatelje kluba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Oglasio se na prepoznatljiv način.

 zdravko mamić objava o najboljoj sezoni dinamo zagreb u istoriji Izvor: Profimedia/SIPA/CROPIX/PONGRANCIC

Nova titula za Dinamo natjerala je Zdravka Mamića da se još jednom oglasi na prepoznatljiv način, preko svoje stranice na Fejsbuku.

Kontorverzni čelnik Dinama, koji trenutno u Međugorju izbjegava služenje višegodišnje zatvorske kazne, poručio je da je zagrebački klub odigrao jednu od najboljih sezona u istoriji, kao i da je Dinamo dijamant!

Možda će vas zanimati

Poruka od samo nekoliko rečenica još jednom je upućena svim protivnicima Dinama, što je manir u kom Mamić inače komunicira.

''Bez doma, uz podmetanja sa svih strana, u istorijskoj krizi i pandemiji Dinamo je stavio tačku na najveću sezonu hrvatskog kluba u istoriji hrvatskog klupskog fudbala. Klub junaka pokazao je da nije napravljen od zlata nego od najtvrđe stvari na svijetu - dijamanta. Dijamanta kojeg svakog dana bruse protivnici, kako na sportskom, tako i na svim ostalim poljima'', napisao je Mamić.

Dugogodišnji prvi čovjek Dinama, koji već godinama bježi od pravde u Hrvatskoj i živi u Bosni i Hercegovini. On je uspjehe ove generacije uporedio sa najvećima u klupskoj istoriji.

''U istoriji kluba svih Hrvata i ljubitelja sporta ostaće upisano: u najuspješnijoj sezoni u svojoj istoriji, 2021. godine Dinamo je osvojio prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske, izbacio Murinjov Totenhem i igrao četvrtfinale Lige Evrope, pronoseći slavu Zagreba i Hrvatske. Generacija 2021. pridružila se večeras u vječnosti generaciji 1967. i 1982'', navodi se u objavi.

Prethodnih dana bilo je mnogo priče oko zatvorske kazne koju treba da služe Zdravko i Zoran Mamić, jer se nijedan od njih dvojice nije pojavio pred hrvatskim sudom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC