• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tek sad shvatam šta je Mamić htio! 100 puta je pitao - Ljubavi, treba nešto? Bivši trener Dinama žestoko o Maminju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Tek sada shvatam šta je mislio."

 nenad bjelica govorio o zdravku mamiću i dinamu iz zagreba Izvor: MN PRESS

Burno je u Hrvatskoj!

Bivši trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica (49) osuo je paljbu po svom nekadašnjem klubu, uz optužbe da "modri" imaju apsolutni monopol u tamošnjem fudbalu.

Možda će vas zanimati

Bjelica je sa Dinamom osvojio dvije titule, 2018. i 2019, a kaže da "sklapa sve kockice" tek sada, kada je trener Osijeka i kada se bori protiv Dinama za šampionski trofej.

Njemu je posebno ostalo urezano u sjećanje to da ga je Mamić često pitao da li mu je nešto potrebno.

"I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, jedno sto puta ponovljenog pitanja: 'Nenade, je li ti nešto treba?' Ja kažem ne treba mi ništa. 'Pa ljubavi pa je l' ti treba nešto'. Kažem 'ne treba mi Zdravko ništa, sve je pod kontrolom, vidiš da je 20 bodova prednosti'. Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi nije ništa trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi", rekao je Bjelica, a prenio portal index.hr.

Bjelica je govorio i o sudijskoj organizaciji u trenutku dok Dinamo ima četiri boda više i odigranu utakmicu manje.

Takođe, povod za povećanu tenziju je i snimak poslije utakmice Rijeka - Osijek 0:0, na kojem je Bjelica navodno uputio niz psovki igračima i stručnom štabu domaćih, uz pitanje: "Da li vam je dobro u korporaciji?"

"Što te ne ubije, to te ojača. Na udarce sam navikao. Nije to meni nikakva novost. Da sam na sedmom mjestu vjerovatno me niko ne bi napadao. Nezavisan sam, mogu svakome da kažem sve. Čist sam kao suza. Ne bavim se muljanjima, manipulacijama, kombinacijama. Ili pošteno ili nikako. Plan mi je da odradim ugovor s Osijekom još dvije godine i naravno da se nadam da ćemo u tom periodu da osvojimo neku titulu. Radimo na tome, radićemo na uspostavljanju boljih odnosa u hrvatskom fudbalu, da HNL bude što regularniji. Kad govorim to, ne mislim na suđenje, ali ćemo voditi računa o tome i dati prijedloge. Ako mogu zagrebačkim klubovima suditi sudije iz okoline Zagreba, onda treba i da Osijeku mogu svirati sudije iz Đakova i okoline. Igrate kod Gorice, sudi vam sudija iz Zagreba. Igrate u Osijeku i ne može da vam sudi sudac iz Donjeg Miholjca", rekao je Bjelica.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC