• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea je u ABA ligi dobro parirala Zvezdi, ali Bajić je sada oprezan: Plej-of ni izbliza kao regularni dio sezone

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Plej-of za šampiona ABA lige počinje u ponedjeljak, kada će igokea gostovati Crvenoj zvezdi.

 dragan bajić i marko jošilo najava plej-of utakmica protiv crvene zvezde u aba ligi Izvor: Promo/KK Igokea

Igokea će u polufinalu plej-ofa ABA lige imati težak zadatak da pokuša eliminisati Crvenu zvezdu.

Beograđani su regularni dio sezone okončali na prvoj poziciji, čime su stekli prednost domaćeg terena, pa će u ponedjeljak u prvom duelu biti domaćini Aleksandrovčanima.

Možda će vas zanimati

Svjesni su u taboru "igosa" ko je favorit u ovom duelu, ali predaje nema - poručio je Dragan Bajić, zvanično najbolji trener u regionalnom takmičenju.

"Interesantna i zanimljiva utakmica. Gedajući sve te klubove koji su bili u konkurenciji za plej-of ja moram da istaknem da smo mi stvarno u odnosu na neke druge klubove sa jako malim budžetom uspjeli da napravimo veliki rezultat i plasiramo se u plej-of", rekao je Bajić.

Izvor: Promo/KK Igokea

Dobro su u Igokei parirali Zvezdi u dva meča ligaškog toka prvenstva, ali Bajić smatra da će plej-of utakmice biti mnogo drugačije.

"U ligaškom dijelu kod kuće smo ubjedljivo dobili, u Beogradu smo igrali na jednu loptu i možemo reći da smo veći dio utakmice igrali dobro i imali smo prednost, ali smatram da te utakmice moramo staviti po strani jer ova polufinalna serija neće biti ni blizu tim utakmicama. Zvezda je sigurno u boljoj formi sada. Gledajući rezultate u ABA ligi u posljednjih nekoliko kola su digli nivo forme i sigurno je da je Zvezda ušla u ovo takmičenje sa najvećim ambicijama - da osvoje ABA ligu i da se naredne sezone plasiraju u elitno takmičenje kao što je Evroliga. Mi moramo u svaku utakmicu ući maksimalno jer kvalitetom nismo ni blizu svih tih timova, ali jednom timskom igrom uz mnogo požrtvovanja, gdje se bacamo za svaku loptu, možemo doći do željenog rezultata", poručio je Bajić.

Izvor: Promo/KK Igokea

Marko Jošilo naglasio je da će "igosi" pokušati napraviti "brejk" u Beogradu, kako bi sačuvali nadu da mogu do finala.

"Plej-of počinje, zasluženo smo se izborli za njega, srećni smo što smu tu, ali ne želimo da ostane samo na tome. Utakmica u Beogradu je prva koja nas očekuje, Zvezda je, favorit to je sigurno, završili su takmičenje u ligi kao prvi na tabeli, međutim mislim da mi imamo svoju šansu prije svega u onome što smo radili tokom cijele sezone, da ponovimo taj neki timski duh i timsku igru, ako se skupimo i budemo tim na terenu i van njega mislim da i imamo neku svoju šansu i eventualno da tražimo brejk u Beogradu", poručio je Jošilo.

Duel u ponedjeljak na programu je od 18.30 časova. Druga utakmica biće odigrana u Laktašima u petak, 7. maja u istom terminu, a eventualna treća 11. maja u Beogradu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC