• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Idemo u Beograd da se igramo": Najbolji trener ABA za MONDO - "Ja sam jako srećan čovjek!"

Autor Dragan Šutvić

Igokea je hit ABA lige, a njen trener je skroman u priznanju

 dragan-bajic-kk-igokea-izjava-reakcija-nagrada-najbolji-trener-mondo-intervju Izvor: MN PRESS

Trener Igokee Dragan Bajić je po drugi put u istoriji ABA proglašen za najboljeg trenera sezone, ali u razgovoru za MONDO kaže da mu je sada ovo priznanje draže, jer je osvojeno u jako teškim uslovima.

Igokea je kolo prije kraja izborila plej-of, prvi put u istoriji, pošto se 2013. kada je Bajić prvi put ponio ovo zvanje, u ABA igrao "fajnal for".

Možda će vas zanimati

"Sigurno je lijep osjećaj. Ovo mi je drugi put da osvajam nagradu, ali ova mi je draža. Moje kolege znaju u kakvim smo uslovima radili sa ovim kovidom i da je stvarno bilo teško i naporno, a psihološki proces je jako težak bio za nas sve. Ja sam jako srećan čovek ovog momenta", kaže Bajić.

Naravno, ne ističe sebe u prvi plan.

"Ja jesam jednim dijelom sam utkan u to. Moram da se zahvalim upravi koja mi je stvarno stala iza leđa ove sezone, taj neki operativni dio na čelu sa Vukom Radivojevićem, Sinišom Kovačevićem – stvarno su sve ispoštovali maksimalno. Oni su dosta skromni ljudi, stvarno se njima zahvaljujem, stručnom štabu, imam sjajne momke, profesionalce, odane svom poslu. Najzaslužniji su igrači, na čelu sa kapitenom Markom Jošilom, kojima sam stvarno od srca zahvalan. Naravno, hoću da se zahvalim publici, vama novinarima i mojim kolegama na glasanju", kaže Bajić.

Izvor: FIBA

Sezona nije gotova, sledi plej-of, a protivnik je najteži mogući.

"Mislim da smo napravili veliki rezultat. Igokea prvi put u istoriji igra plej-of, one godine smo igrali 'fajnal for'. Ovo je za nas novo iskustvo, protivnik Crvena zvezda… Ne treba trošiti riječi, respekt za mog prijatelja Dejana Radonjića i njegov rad. Pokazuje se i da Zvezda diže formu kad je fokusirana samo na ABA ligu. Sigurno će biti teško, nemam prava da prijetim Crvenoj zvezdi, ali sigurno imam pravo da se nadam da sa svojim momcima dođemo i odigramo dobru utakmicu i da pružimo što jači i što bolji otpor favorizovanom protivniku. Pritisak će biti veći na njihovoj strani, mi ćemo pokušati da nastupimo rasterećeno, ali idemo u Beograd da se igramo", kaže Dragan Bajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC