• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoću krv u očima: Dolaze Zvezdi u "Pionir", a trener im ovo rekao u svlačionici!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Bajić čestitao svojim igračima ulazak u plej-of i posebno naglasio stvar koja ga čini ponosnom.

 dragan bajić o plasmanu igokee u plej-of aba lige i polufinalu sa crvenom zvezdom Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Iako je večeras izgubila od Mornara na svom terenu i pala na četvrto mjesto tabele ABA lige, Igokea nema razlog da bude bilo čime nezadovoljna.

Ekipa Dragana Bajića već je ostvarila istorijski uspjeh plasmanom u plej-of, a tamo će sljedeće nedjelje početi seriju protiv Crvene zvezde u "Pioniru". Pročitate sve datume ovogodišnjeg plej-ofa na Jadranu.

Možda će vas zanimati

Bajić je u utorak poslije utakmice čestitao i crnogorskom timu i svojim igračima.

"Prvo čestitam Mornaru, zaslužili su večerašnju pobjedu, osvrnuću se na utakmicu i na dešavanja koja su nas pratila. (Entoni) Klemons je osjetio prije dva dana malu bol u zadnjoj loži, a preporuka doktora je da odmori danas. (Džeki) Karmajkl se oporavio, ali nedovoljno da odigra. Drago mi je za Edina Atića koji se vratio, vidi se da tu fali treninga i utakmica da se vrati u formu", izjavio je on.

igokea - Mornar 79:88
Izvor: YouTube/ABA liga

Komentarišući utakmicu, rekao je da je vidio stvari koje ga ljute, konstatovao da njegov tim nije odigrao na potrebnom nivou, ali i naglasio...

"Kao trenera me stvarno raduje što smo u prvoj petorci imali trojicu igrača iz naše akademije - Kondić, Ilić i Talić. Imali su večeras zapažene role i to me najviše raduje, kad sam kao trener došao u situaciju da smo kolo prije kraja obezbijedili plej-of i kada sam dobio priliku da im dam minute, koje Ilić i Talić već imaju."

Bajić je podsjetio i na svoje poruke uoči početka sezone.

"Napravili smo veliki uspjeh, ako se sjetite početka rekao sam da nisam završio sa Igokeom ono što sam započeo, ali napravili smo sjajan rezultat, plasman u Top 16 FIBA Lige šampiona i prvi put plej-of ABA lige. Hvala svima na maksimalnoj koncentraciji, ljudima oko kluba, u klubu, glavnom operativcu Vuku Radivojeviću... Nismo ljudi od velikih prohtjeva, ali osnovne stvari bile su nam stalno na usluzi. Hvala svima. Velika je to stvar za nas, dosta je pozitivnih komentara o našem timu bilo čitave sezone i jako sam ponosan kao trener na ekipu", rekao je on.

Poslije utakmice protiv Mornara, sa igračima je kratko pričao i o onome što sada predstoji Igokei - seriji protiv Zvezde i borbama u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

"Najveće zasluge dajem igračima, oni su heroji, pravi karakteri i nisam pogriješio nijednog trenutka kada je u pitanju selekcija tima. U svlačionici sam rekao da sada imamo plej-of ABA lige i bh. prvenstvo. Dobro smo trenirali prije Mornara, hoću krv u očima kod njih, Zvezda nam je protivnik u polufinalu i imamo dovoljno vremena da se odmorimo i da se spremimo", dodao je Bajić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC