• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda spremna za najvažnije: Pritisak? To mi prija! Radonjić otklonio dilemu - plej-of počinje bez Marka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda privodi kraju pripremu za najvažniji period sezone.

 dejan radonjić pred polufinale aba lige crvena zvezda - igokea Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Crvena zvezda je spremna za utakmice godine i start polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Ekipa Dejana Radonjića u ponedjeljak će igrati protiv Igokee od 18.30, a poruka šefa struke crveno-bijelih je da je pritisak u nastupajućoj fazi sezone sasvim normalna stvar za sve u Zvezdi.

Možda će vas zanimati

"To je sasvim prirodno iz moje perspektive. Nas u ovom trenutku interesuje samo prvi duel protiv Igokee. Sve ostalo se može komentarisati ili ne, ali ako težimo ka nečemu čemu mi težimo, onda je pritisak sasvim normalna stvar. A iskren da budem, to je nešto što meni prija."

Na pitanje da li zbog malera nije htio da kaže "titula", Radonjić je odgovorio:

"Smatram da to nije neka sportska analiza. Iskren da budem ne bavim se tim malerima, pa ne bih mogao da adekvatno odgovorim", dodao je on.

Trener crveno-bijelih je otkrio da će plej-of početi bez povrijeđenog Marka Jagodić-Kuridže.

"U procesu je rehabilitacije i danas je jako teško procijeniti kada bi mogao da počne da trenira. Radi u programu i u kom trenutku će početi da trči, to ćemo tek da vidimo", rekao je Radonjić o povrijeđenom krilnom centru.

Izvor: MN PRESS

Kapiten Zvezde Branko Lazić posljednji je podigao šampionski pehar regionalnog takmičenja.

"Drago mi je da smo prije svega uspjeli da ispunimo prvi od nekoliko ciljeva - da završimo na prvom mjestu ida obezbijedimo prednost domaćeg terena. Tako ćemo i pristupiti utakmici u ponedjeljak. Želim da pohvalim igru ekipe Igokee, zasluženo su ušli u plej-of i pokazali su pravu igru i pristup. Biće jedna izuzetno jaka i teška utakmica. Daćemo sve od sebe za prolaz u finale."

Kao i Radonjić i on je pohvalio ekipu Igokee i naglasio njene kvalitete. Zvezdin trener je analizirao i ovosezonske susrete dva tima.

"Iskoristio bih priliku da čestitam kolegi Bajiću nagradu za najboljeg trenera, vodio je ekipu sjajno, a radio je to i ranije. Imaju svoj kvalitet, tim koji igra jako dobro, precizno, karakterno i svjesni smo da moramo dobro da igramo da bismo mogli da računamo na dobar ishod na kraju prve utakmice. Imamo iskustvo igranja dvije utakmice protiv njih. U Laktašima su nas i više nego nadigrali, tada su maltene pokazali da je realno očekivati da se nađu u plej-ofu. Bila je velika razlika, kvalitet igre, napravili su fantastičan rezultat. Drugi meč je bio malo drugačiji, vrlo interesantan i taj duel je pokazao da moramo da budemo vrlo oprezni i spremni za taj prvi meč u ponedjeljak. Iskreno govoreći, u tom duelu koji je bio skoro bilo bi potpuno zasluženo i da su oni pobijedili."

Na pitanje o tome koliko je njegov tim odmoran ili umoran, Radonjić je rekao da o tome uopšte ne bi trebalo govoriti.

"Mislim da pričati o tome sada kada nas čeka plej-of je za nas nešto što ne postoji. Spremamo se, znamo šta nas čeka, pripremamo se za prvi duel i to je to."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC