• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeđao četvrtog sudiju i napravio problem Barseloni: Kuman ''izdao'' igrače, moraju bez njega do titule!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Holandski stručnjak pretjerao sa reakcijama tokom poraza od Granade.

 ronald kuman dobio crveni karton  Izvor: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Umjesto da pobjedom protiv Granade na svom terenu stignu do prvog mjesta na tabeli i tako zadaju vrlo jak udarac Atletiku koji je mjesecima lider, fudbaleri Barselone su kiksnuli. Imali su prednost, igru i šansu za plasman na vrh, a onda se desio preokret.

Poludio je zbog toga Ronald Kuman, trener koji je na početku mandata djelovao samo kao prelazno rješenje, a tokom sezone ubjeđivao ljude u klubu da bi mogao da ostane. Ako zbog novonastalih okolnosti ne stignu do titule...

Možda će vas zanimati

Biće tu i mnogo njegove krivice.

Ekipa Barselone poražena je od Granade, a veći problem je direktan crveni karton koji je dobio njen trener. Igrao se 65. minut kada je isključen, a zbog tog kartona neće sedeti na klupi tima u naredna dva meča.

Isključen je Kuman zbog uvreda na račun četvrtog sudije, ali je to demantovao na konferenciji za štampu. Dodao je da ništa ružno nije rekao i da je zapravo on napadnut pored aut linije.

Šampionska trka u Španiji dugo nije bila ovoliko uzbudljiva. Ostalo je da se igra još pet kola, a u naredna dva tim sa Kamp Noua ide na noge Valensiji, a zatim čeka Atletiko Madrid koji je prvoplasirani tim u prvenstvu.

Upravo taj susret su mnogi označili kao najbitniji za šampionsku trku u Španiji, koja je ove sezone veoma izjednačena. A Barselona će na njemu biti bez trenera.

Ekipa Atletika ima 73 boda, dok Real i Barselona imaju po dva manje. Zanimljivo je da nijedan od tri tima sa vrha tabele nije pobijedio na posljednjem meču, pa bi i Sevilja sa 70 bodova mogla da se nada tituli.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC