• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uplašio sam se da me ne smijene: Piksi vidio legende, pa se nasmijao - evo ga novi selektor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Stojković Piksi sa reprezentativcima u Japanu čeka pripremne utakmice. Na put su ga ispratili drugovi i bivši saigrači, a dočekao ih je sa radošću.

 dragan stojković sa reprezentacijom srbije u japanu Izvor: instagram/fudbalskisavezsrbije

Reprezentacija Srbije doputovala je u Japan, gdje će u ponedjeljak ujutru (10) odigrati prvi test-meč u Aziji, protiv selekcije Jamajke.

Selektor Dragan Stojković Piksi doveo je "orlove" u okruženje i zemlju koju odlično poznaje, gdje je postao igračka i trenerska legenda Nagoje, a u taboru reprezentacije vlada odlična atmosfera.

Možda će vas zanimati

Uoči puta u Aziju, reprezentaciju su posjetili i bivši poznati reprezentativci, Slaviša Jokanović, Ljubinko Drulović, Duško Tošić, legenda Vojvodine Ljubomir Vorkapić...

U razgovoru za sajt FSS, Piksi se nasmijao kada je pričao o toj posjeti.

"Uplašio sam se da me ne smijene… šta znam… ovdje kod nas čim neko dođe da te posjeti, odmah kažu evo ga novi selektor", nasmijao se Piksi.

"Uvijek je lijepo vidjeti prijatelje, sjesti sa njima, popričati… To je potvrda one konstatacije da oko reprezentacije vlada odlična atmosfera. To druženje je nešto što zaista ne može da se mjeri ni sa čim. Njihov dolazak, podrška, sve te pozitivne vibracije koje mi šalju, znače puno. Naravno, pričali smo o raznim stvarima… kako igramo, kako bi trebalo da igramo, šta su nam ciljevi, kako je bilo nekada, kako je sada… Uglavnom fudbalske teme koje su meni jako zanimljive. Izuzetno mi je drago što su došli i što će tek da dolaze. Ne samo oni, nego i drugi ljudi kada budu u prilici. Nikome ne branim da se pojavi, štaviše, čini mi zadovoljstvo", dodao je Stojković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC