• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO! Lalatović otišao 1.000.000$ i vilu sa bazenom: Bogati šeik me lično doveo, vraćam se za 5-6 godina!

Autor Milutin Vujičić

Nenad Lalatović je potpisao za saudijski klub Al Batin i napušta srpski fudbal poslije 11 godina.

 nenad lalatović saudijska arabija al batin Izvor: MONDO

Nenad Lalatović je napustio srpski fudbal poslije decenije i potpisao za saudijski Al Batin, ekskluzivno je potvrđeno za MONDO!

Mladi srpski trener je večeras zvanično otišao iz Radničkog i već je stavio paraf na ugovor sa Saudijcima, a ugovor je vrijedan čak milion dolara. Neće sav novac pripasti Lalatoviću, nego će ga podijeliti sa stručnim štabom u kome su njegovi saradnici Milan Jovanić, Dragan Šarac, Vidak Bratić, Milan Vještica i Darko Nović.

"Tamo sam sjajno prihvaćen, htio me je prvi čovjek kluba, bogati šeik - oni su me lično tražili. Pratili su moj trenerski razvoj i dali su mi odriješene ruke", rekao je Lalatović za MONDO.

Rekao je da će Radnički napustiti samo u slučaju izuzetno bogate ponude i ona je došla.

"Dali su mi vilu bazenom, automobil i bogati ugovor. Ukupno, milion dolara odlazi na platu. Za svaku pobjedu dobijamo 5.000 dolara, još 100.000 hiljada dolara ako završimo u prvih osam, a čak pola miliona dolara ako sam među prva tri", rekao je Lalatović.

"Vjerovao sam u sebe koliko vrijedim, prepoznali su moj talenat i rad i lično me doveli. Dali su mi i odriješene ruke kada je u pitanju dovođenje igrača", dodao je srpski trener.

Poručuje da je Radnički njegova velika ljubav, a da odlazi pošto je imao džentlmenski dogovor sa Ivicom Tončevim, a srpskim klubovima u kojima je radio želi sreću - Zvezdi učešće u Ligi šampiona, Vojvodini u Konferencijskoj ligi, a Radničkom da bude među četiri ove sezone.

Da li će se vratiti?

"Srećan sam što sam napravio poslije 10 godina u srpskom fudbalu i odlazim na spektakularan način. Nedostajaće mi srpski fudbal, ali vratiću se za pet-šest godina", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC