• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izdao si reprezentaciju, izdao si cijelu naciju, za mene si mrtav! Bura u Hrvatskoj, nakon Prosinečkog se javio i Ćiro!

Autor Dragan Šutvić

Napad na selektora i loše igre ne praštaju Anti Rebiću čak ni oni čiji je bio miljenik.

 ćiro blažević ante rebić euro 2020 Izvor: MN PRESS

Pukla je ljubav između Ćire Blaževića i Ante Rebića. Prije prvenstva je "trener svih trenera" govorio kako mu je Rebić omiljeni igrač, ali to se sada promijenilo.

Krilni napadač Milana je odigrao jako loš turnir, bio je direktno kriv za prvi gol koji su Hrvati primili od Španije, a onda je još i kritikovao trenera Dalića. Rebić se oglasio na instagramu, a to mu Ćiro ne prašta!

Možda će vas zanimati

"Jako mi je žao jer Rebić je bio moj ljubimac. A nakon ove njegove nespretne izjave, on je za mene, a mislim i za reprezentaciju, mrtav čovjek", rekao je Blažević. 

Poznat kao uvijek otvoren i oštar on je išao i dalje. Ne samo da je Rebić ovim gestom iznevjerio njega, već i cijelu naciju.

"To je neoprostivo, to je najgore što jedan igrač može da kaže. On je izdao Dalića, ali ne samo Dalića, nego cijelu naciju", dodao je Ćiro i prisjetio se kako je sve dobro funkcionisalo kada su se nizali uspjesi.

"Pa nema tako dugo, sve mlade ženske Hrvatske su bile zaljubljene u njega! Tako je bio divan, i Dalić mu je bio tada najdraži. A sad nakon što je uradio to što je uradio... Nije ništa donio u ovim utakmicama na Euru, izgubio je sav kredibilitet, a s ovom izjavom je pokazao da nije ni sportista. Jako mi je žao", naglasio je Blažević. 

Nisu bivši i sadašnji trener Hrvatske jedini koji su ušli u sukob sa Rebićem, To je nedavno uradio i Robert Prosinečki, na dosta suptilniji način.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC