• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković zna šta je Krstičić uradio - ''hvala mu na svemu'': Pojačanje za Ligu šampiona, na terenu i u svlačionici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski šampion obezbijedio važan potpis, a Dejan Stanković prezadovoljan zbog toga.

 dejan-stankovic-o-dolasku-nenada-krsticica Izvor: youtube/screenshot/ Crvena zvezda

Nenad Krstičić predstavljen je u Crvenoj zvezdi, gdje treba da bude jedno od najvećih ljetnjih pojačanja, a odmah je i najavio velike klupske ambicije. Njega su u Beograd privukle emocije, a u narednoj sezoni želi trofeje i igranje Lige šampiona!

Možda će vas zanimati

O tome koliko će značiti timu govorio je Dejan Stanković, trener crveno-bijelih, koji zna šta može da očekuje od povremenog reprezentativca Srbije.

Krstičić je bio želja Crvene zvezde, a i njemu je cilj ovog ljeta bio povratak u Beograd, gdje je već pružao odlične partije. Kako sam kaže, zbog odlaska u Grčku izgubio je emociju prema fudbalu.

''Ne treba trošiti riječi o Krstičiću, prije svega kao čovjeku i nekome ko je imao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, na mjesto gdje je učestvovao u istorijskim rezultatima. Bio je ozbiljan šraf u timu koji je igrao u Ligi šampiona i osvojio titulu, tako da je neko ko poznaje DNK Crvene zvezde'', rekao je trener Stanković.

U pouzdanom veznom fudbaleru Crvena zvezda dobija igrača važnog i za teren i za odnose u ekipi. To je pomenuo i Dejan Stanković.

''Biće veliko pojačanje, kako na terenu, tako i u jednoj kompaktnoj grupi igrača kakvi su trenutno ovi momci. Krstičić je bio želja kluba, svih navijača i naravno moja lično. Zahvalio bih se na svemu što je uradio i iskazao bih mu veliko poštovanje. Mi koji smo u klubu, znamo dobro šta je sve uradio, da bi se ponovo vratio i želimo mu veliku dobrodošlicu, da se spremimo dobro i čeka nas jedan ozbiljan zajednički put'', ističe trener Crvene zvezde.

Crveno-bijeli su trenutno na prirpemama u Austriji, gdje je Krstičić stigao u četvrtak uveče. Prelazni rok započet je transferom Aleksandra Dragovića, koji se još nije priključio timu zbog Evropskog prvenstva, a vjerovatno će biti zatvoren dovođenjem napadača iz inostranstva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC