• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam igrao mečeve da bih gledao Zvezdu!'' Krstičić odmah oduševio: U Grčkoj izgubio emocije, vratio se da voli fudbal

Autor Dragan Šutvić

Iskusni vezni fudbaler ponovo u crveno-bijelom dresu, presrećan zbog povratka u Beograd.

 crvena zvezda nenad krstičić Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda će u novu sezonu ući jača za Nenada Krstičića, veznog fudbalera koji je već igrao za crveno-bijele. Nakon što je uspio da raskine ugovor u Grčkoj, doskorašnji fudbaler AEK-a se vratio u Beograd, gdje je potpisao trogodišnji ugovor.

Biće to jedno od kapitalnih pojačanja za Dejana Stankovića, koji želi da uvede tim u Ligu šampiona ovog ljeta. Nakon potpisivanja ugovora Krstičić je i zvanično predstavljen kao novi vezni fudbaler Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Pouzdani vezni fudbaler otkrio je da je odmah lijepo prihvaćen, nakon što je sinoć stigao u Austriju, a da mu je atmosfera u timu nedostajala tokom igranja u Atini. 

''Mogu da kažem da imam osjećaj kao da nisam odlazio. Momci su me odmah prihvatili kako treba. Već dugo vremena je bila moja velika želja da se vratim. Hvla Bogu pa se ispunila'', rekao je Krstičić.

Dok je nosio dres AEK-a osjećao je nostalgiju za crveno-bijelim dresom, pa je propuštao mečeve kako bi gledao Zvezdu!

''Teže je gledati sa strane. Iskreno, imao sam par puta situacije da ne odem na utakmicu kako bih gledao neki meč Zvezde. Sada mi se vraćaju te emocije prema fudbalu, hvala Bogu i spreman sam da dam sve od sebe!''

Juče nije uspio da stigne na utakmicu protiv Arisa, pa je nove klupske saigrače, od kojih mnoge poznaje, gledao iz hotela.

''Bilo je dosta čestitki. Htio sam da stignem na utakmicu, da ih gledam, ali pošto nisam uspio sačekao sam ekipu u hotelu. Presrećan sam što sam ponovo sa njima. To je nešto što me je vratilo, emocija, ljubav prema Zvezdi... Tu emociju sam izgubio kada sam otišao za Grčku. Nije isto igrati za Zvezdu, tu nije bitan novac'', otkriva iskusni vezni fudbaler.

Crvena zvezda je u drugom pripremnom meču upisala pobjedu, a centralni vezni igrač je zadovoljan kako je tim izgledao na terenu.

''Poznajem dosta Aris, igrali su lijep fudbal u Grčkoj. Gledao sam utakmicu, oni to nisu pokazali. Bili smo bolji, odgovorili smo na agresivnost. Imamo veći kvalitet od njih. Na pripremama nije bitan rezultat, ali nama znači da se nastavi niz pobjeda. Zadovoljan sam ekipom, zadovoljan sam kako sve to izgleda'', kaže povremeni reprezentativac Srbije.

Od njega se očekuje da bude produžena ruka Dejana Stankovića, sa kojim još nije popričao. Što se tiče mjesta u timu na kom će igrati, nema posebne želje!

''Malo sam gledao sa strane, počeo sam da shvatam šta Dejan Stanković traži. Naravno, treba da sjednem i da popričam sa njim, ali sve super izgleda. Ja sam ovdje da pomognem. Gde mi trener kaže, ja ću da igram. Najbitnije je da se spremim, da budem na 100 odsto kako bih mogao da ispunim sve što se traži'', dodao je Nenad Krstičić.

Krstičić je drugo veliko pojačanje Crvene zvezde, nakon Aleksandra Dragovića koji se zbog Evropskog prvenstva još nije priključio ekipi. Očekuje se dolazak napadača, čime bi prelazni rok bio skoro pa gotov.

Više vijesti o Crvenoj zvezdi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC